Mod "Tipovačka"?

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
Grimley
Příspěvky: 20
Registrován: pát 22. srp 2014 11:00:52

Mod "Tipovačka"?

Příspěvek od Grimley » pon 25. srp 2014 13:34:42

Zdravím,
Mám takový specifický požadavek, neznáte někdo mod, kde by uživatele mohli tipovat výsledek zápasu, případně alespoň kde by bylo na výběr ze 4 možností a potom by se uživatelům přičítaly body při úspěšném tipu?:)

Senky
Podpora
Podpora
Příspěvky: 2321
Registrován: sob 04. črc 2009 13:33:10

Re: Mod "Tipovačka"?

Příspěvek od Senky » pon 25. srp 2014 16:18:31


Grimley
Příspěvky: 20
Registrován: pát 22. srp 2014 11:00:52

Re: Mod "Tipovačka"?

Příspěvek od Grimley » pon 25. srp 2014 18:36:57

Super to vypada presne na to, co hledam :) pristi tyden mam dovcu tak to vyzkousim a dam vedet jak to funguje. Dekuju moc

Grimley
Příspěvky: 20
Registrován: pát 22. srp 2014 11:00:52

Re: Mod "Tipovačka"?

Příspěvek od Grimley » pon 01. zář 2014 10:10:11

Tak mod "Football" funguje až na drobné chybičky famozně :) je teda určenej, jak název napovídá, pro fotbalové sázení a jelikož já vedu diskuzní forum hokejového klubu, je třeba se ještě povrtat v kodu a zkusit doplnit možnost výhry/prohry v prodloužení (zatím nemám absolutně páru o tom, jak to udělat :D) . Jinak přehledy výsledků, tabulky e krásně doplňujou podle výsledků, proto mě štve, že za výhru týmu jsou sice tři body, ale za plichtu je jen jeden a už nejde rozlišit, že někdo vyhrál v prodloužení :/ ... to musím ještě nějak vymyslet, jinak je to špatný ... pracuju taky na překladu, je pouze de a en verze. Neměl byste někdo tušení jak dodělat to bodování v případě výhry v prodloužení ?:)

Senky
Podpora
Podpora
Příspěvky: 2321
Registrován: sob 04. črc 2009 13:33:10

Re: Mod "Tipovačka"?

Příspěvek od Senky » pon 01. zář 2014 12:30:09

Určite je treba pozrieť si php súbory. Ak vieš trochu php, možno by si to zvládol, ak nie, bude potrebné, aby na to pozrel nejaký programátor.

Grimley
Příspěvky: 20
Registrován: pát 22. srp 2014 11:00:52

Re: Mod "Tipovačka"?

Příspěvek od Grimley » pon 01. zář 2014 12:51:37

No já už právě projel všechny php soubory, ale nic jsem nenašel :-( Napsal jsem ještě přímo do tématu tohoto modu na německé komunitě. Vůbec nevím jak moc to může být náročný, pokud by mi to byl někdo schopný udělat tak ,aby to fungovalo tak bych se odměnil 8-)

Grimley
Příspěvky: 20
Registrován: pát 22. srp 2014 11:00:52

Re: Mod "Tipovačka"?

Příspěvek od Grimley » úte 02. zář 2014 10:15:03

Nenajde se nikdo kdo by umel pridat do hodnoceni tymu v tabulce pridat jeste vyhru v prodlouzeni ?:) mam dojem ze pro nekoho, kdo umi v php vic nez ja to nebude problem - jsou tam nekde zahrabany kody pro zaznamenani vyhry...prohry i prodlouzeni a ja potrebuju pridat k tomu prodlouzeni vyhru/prohru v prodlouzeni jestli chapete :))

Grimley
Příspěvky: 20
Registrován: pát 22. srp 2014 11:00:52

Re: Mod "Tipovačka"?

Příspěvek od Grimley » úte 02. zář 2014 11:59:32

Tohle by mohlo jeste pomoct pochopit oc mi jde :) :

Zdravim,
hrabu se v php na svym diskuznim foru, ale uz je to asi nad moje sily. Jedna se o diskuzni forum zamereny na hokej a jede na phpBB platforme. Sehnal jsem dokonalej mod tipovacky, kdy si uzivatele mohou tipovat vysledky na jednotlivy zapasy, da se nastavit uzavirka tipu a po skonceni zapasu ja jakozto administrator zadam vysledek zapasu a automaticky se vyhodnotej spravny tipy presnyho skore nebo spravny tipy prohry/vyhry a uzivatelum se pripocte danej pocet bodu. Jako takovej bonus je tam pak tabulka tymu s porovnavanim vzajemnejch vysledku a bodu - tyto data jsou cerpany z mnou zadanejch vysledku zapasu. To vsechno funguje jak ma

Ted jde o to, ze mod je udelanej pro fotbal (pro hokej neexistuje) a uz jsem si ho celkem prizpusobil na hokejovy prostredi. Hlavni problem co potrebuju vyresit to, aby se tam k "vyhre za tri body", "plichte za jeden bod" a "prohre za nula bodu" pridal jeste sloupecek "vyhra v prodlouzeni za 2 body" jestli chapete. Podle me to nebude extra narocnej ukon, ale v php nejsem zas natolik zbehlej. Pokud by byl nekdo ochotnej, rad se rozepisu a pak se pripadne dohodnem na odmene :)

Zamčeno