Blockgets - nezobrazuje bloky

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
Grimley
Příspěvky: 20
Registrován: pát 22. srp 2014 11:00:52

Blockgets - nezobrazuje bloky

Příspěvek od Grimley » pát 22. srp 2014 19:55:57

Zdravím,
už jsem opravdu zoufalý. Tento mod jsem nainstaloval úspěšně, trochu to zlobilo, ale pomocí návodů po netu jsem to rozběhal i potom, co se mi nezobrazoval v ACP. Teď řeším to, že ačkoliv mám styl, který je podporovaný Blockgetsem, tak se mi ani po zaškrtání všech bloků nezobrazí žádný a přitom v ACP se hlásej jako že tam jsou. Nemáte někdo nějakej tip prosím?

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Blockgets - nezobrazuje bloky

Příspěvek od leschek » pát 22. srp 2014 20:15:59

Pro jednotlivé bloky se nastavují oprávnění (v nastavení bloku) a pak má cBB Blockgets "vypínač" pro zobrazení bloků.

Grimley
Příspěvky: 20
Registrován: pát 22. srp 2014 11:00:52

Re: Blockgets - nezobrazuje bloky

Příspěvek od Grimley » pát 22. srp 2014 20:20:38

Ano, to mám všechno samozřejmě nastavené :) v ACP se všechno tváří stejně jako to maj v Demo page vývojáři tohoto modu, ale za boha to nemohu dostat do stádia, aby se to zobrazovalo i na foru. (Možná tuším problém s úpravou souboru index_body.html, jestliže se musí upravovat - vložit tam požadovanej část kodu před a za, jak to maj v "návodu" k modu. Jestli je to v tomhle, tak bych prosím potřeboval poradit, na jaký místo vložit začátek akce a na jaký konec, protože když to vložím na začátek dokumentu, tak mi to pak vyhodí blank page po nahrátí souboru index_body.html a pročištěni cache). Děkuju za rady

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Blockgets - nezobrazuje bloky

Příspěvek od leschek » pát 22. srp 2014 20:24:51

Jak jsi MOD instaloval? Jaký používáš styl? Zkus přepnout na prosilver a zkontroluj, jestli to funguje. Kam se má kód vložit je v souboru install.xml.

Grimley
Příspěvky: 20
Registrován: pát 22. srp 2014 11:00:52

Re: Blockgets - nezobrazuje bloky

Příspěvek od Grimley » pát 22. srp 2014 20:29:44

mám styl "xand" - je mezi podporovanýma. Zkoušel jsem i styl subsilver i prosilver. To bylo první, co mě napadlo, abych tu zbytečně neotravoval (kdyby to šlo v jednom z nich, tak to už nějak stylem pokus-omyl doklepu). Co mě právě zaráží je, že se mi to nezobrazovalo ani v těch úplně defaultních stylech. Instaloval jsem to ručně, všechno jsem zkopíroval jak bylo v návodu popsaný a i kody jsem všechny našel a kopíroval jak bylo uvedeno :) na konci instalace mi to napsalo, že všechno bylo v pořádku nainstalováno . Proto už nevím, kde by mohla být chybička

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Blockgets - nezobrazuje bloky

Příspěvek od leschek » pát 22. srp 2014 20:32:11

Můžeš mi poslat na SZ přístup na FTP a do administrace? Já se na to mrknu. Pokud ano, tak k tomu pošli i verzi MODu, kterou zkoušíš rozchodit.

Grimley
Příspěvky: 20
Registrován: pát 22. srp 2014 11:00:52

Re: Blockgets - nezobrazuje bloky

Příspěvek od Grimley » pát 22. srp 2014 21:34:43

Takže problém vyřešen:

spočíval nejspíše pouze ve špatné úpravě souborů při instalaci a zároveň v nepovolení konkrétního bloku

Grimley
Příspěvky: 20
Registrován: pát 22. srp 2014 11:00:52

Re: Blockgets - nezobrazuje bloky

Příspěvek od Grimley » sob 23. srp 2014 14:42:52

Ještě bych využil toto téma k tomu modu a chtěl bych se zeptat, zda existuje nějak možnost, jak v bloku "Recent topics" zobrazit pouze nedávné příspěvky (v bloku jsou tři karty - témata, příspěvky a oznámení) a já bych potřeboval jen ty příspěvky jestli jdou :)

Děkuji za odpověď

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Blockgets - nezobrazuje bloky

Příspěvek od leschek » sob 23. srp 2014 14:50:44

Jestli myslíš něco takového, jako mám na svém fóru (nahoře), tak taková možnost existuje, ale je to v jiném bloku...

Zamčeno