PHPBB galerie

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
nero150
Příspěvky: 23
Registrován: ned 02. bře 2014 13:26:32

PHPBB galerie

Příspěvek od nero150 » úte 18. bře 2014 14:31:19

Zdravím

nainštaloval som tento mód cez automod. mód ako taký funguje. ale potreboval by som poradiť, ako mám nastaviť oprávnenia atď., aby si každý užívateľ mohol založiť vlastné album.
téma: prosilver nádstavba: board3 odkaz: http://www.test.mirko.cz
Ďakujem

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: PHPBB galerie

Příspěvek od leschek » úte 18. bře 2014 15:29:26

V administraci galerie je položka "Oprávnění" a v ní tři podpoložky. Ta, kterou musíš nastavit je uprostřed a v mém překladu je nazvaná "Vlastní osobní alba" s vysvětlením "Tato oprávnění jsou použita, když uživatel A navštíví jeho vlastní osobní alba. Pokud vaši uživatelé nemůžou vytvořit osobní album, musíte upravit tato oprávnění."
Po kliknutí na "Odeslat" se dostaneš do klasického nastavení oprávnění, které je podobné oprávněním fór.

nero150
Příspěvky: 23
Registrován: ned 02. bře 2014 13:26:32

Re: PHPBB galerie

Příspěvek od nero150 » čtv 20. bře 2014 14:32:11

Ďakujem podarilo sa, ale mám problém nezobrazuje sa ikonka na nahrávanie.
keď mám v administrácii - upravenie sadu obrázkov a sú tam nastavené obrázky tak sa to nezobrazuje vôbec.
keď obrázky odstránim tak tam je len textový odkaz. je to priložené v prílohe, lebo sa to ťažko vysvetľuje.
horný obrázok z galérie je keď sú nastavené obrázky.
spodný screenshot je keď s obrázky zrušene.
keď som obrázky priradil znova, vymazal históriu prehliadača (ccleaner) tak sa to aj tak nezobrazuje.
preklad je od leschka a inštaloval som to cez automod.

vedeli by ste mi poradiť ako tam tu ikonku dostať nech tam nieje len ten hypertext?

Ďakujem za každú radu
Přílohy
galeria.png

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: PHPBB galerie

Příspěvek od leschek » čtv 20. bře 2014 16:23:55

Obrázky by měly být u ostatních tlačítek ve složce cs nebo sk. Musí se taky upravit soubor styles/prosilver (nebo jiný styl)/imageset/cs (nebo sk)/imageset.cfg. V mém překladu je instalační soubor, pomocí kterého jde "nainstalovat" česká tlačítka do prosilveru pomocí Automodu, popřípadě by mělo být celkem jednoduchý udělat úpravy ručně.

nero150
Příspěvky: 23
Registrován: ned 02. bře 2014 13:26:32

Re: PHPBB galerie

Příspěvek od nero150 » čtv 20. bře 2014 18:28:51

ale oni tam tie súbory sú nahrané, ale proste sa to tlačítko nezobrazí a to je ten problem...
a subor imageset.cfg je editovaný, a stejne sa to nezobrazuje

EDIT:// už to funguje stačilo trikrát obnoviť sadu obrázkov :))

nero150
Příspěvky: 23
Registrován: ned 02. bře 2014 13:26:32

Re: PHPBB galerie

Příspěvek od nero150 » čtv 20. bře 2014 19:00:57

ešte mám otázku, na hornej lište v pravo Faq, členové odhlásit je aj odkaz na galériu a ta ma odkazuje na
gallery/index.php a ja by som potreboval aby po kliknutí na odkaz galérie ma smerovalo na: gallery/index.php?mode=personal hladal som to v overall_header.html ale tam som ten odkaz nenašiel respektíve som tam
<!-- INCLUDE gallery/plugins_header.html -->
</head>

<body id="phpbb" class="section-{SCRIPT_NAME} {S_CONTENT_DIRECTION}">

<div id="wrap">
<a id="top" name="top" accesskey="t"></a>
<div id="page-header">
<div class="headerbar">
<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>

<div id="site-description">
<a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
<h1>{SITENAME}</h1>
<p>{SITE_DESCRIPTION}</p>
<p class="skiplink"><a href="#start_here">{L_SKIP}</a></p>
</div>
a nemôžem sa z toho vymotať tak aby to odkazovalo na osobné alba užívatelu..
viete poradiť ako nato?

ďakujem

EDIT:// tak nakoniec som to našiel a upravil som to bolo to ešte nižšie v kóde nakoniec to vyzerá takto:
<li class="icon-gallery"><a href="gallery/index.php?mode=personal" title="{L_GALLERY_EXPLAIN}">{L_GALLERY}</a></li>
Nakoniec sa to človek aj naučí jak nato :))

Zamčeno