Jak zprovoznit plugin pro hodnocení příspěvků

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zprovoznit plugin pro hodnocení příspěvků

Příspěvek od leschek » pát 08. lis 2013 12:44:48

Tlačítko - Když to nastavuješ v administraci, tak nemůžeš obnovovat sady obrázků, protože se to obnoví na to, co je ve fyzickém souboru na ftp. Nejlepší je zapsat rozměry přímo do souboru \styly\tvuj_styl\imageset\cs\imageset.cfg

Uživatelský avatar
nikabb
Příspěvky: 345
Registrován: čtv 22. pro 2011 15:02:15
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zprovoznit plugin pro hodnocení příspěvků

Příspěvek od nikabb » pát 08. lis 2013 12:54:59

asrock píše:akorát bych potřeboval ten text kde je napsáno kdo uděllil hodnocení apod, posunout od prostřed do levé strany, je to možné ?
To jsem ráda, že to funguje. K těm tlačítkům potřebuju vědět přesně jejich názvy co vybíráš v administraci viz. obrázek.

Obrázek

Když sem upravovala ty tvoje soubory, tak sem našla jednu odlišnost v souboru

Kód: Vybrat vše

ucp_prefs_personal.html
a to, že tam máš ještě kus stylu. Konkrétně se jedná o část např.

Kód: Vybrat vše

<label for="allowpm0"><input type="radio" name="allowpm" id="allowpm0" value="0"<!-- IF not S_ALLOW_PM --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /><span style="color:#CCC;"> {L_NO}</span></label>
		</dd>
	</dl>
Bohužel nejsem ten pravej člověk, kterej ví zdali to tam nedělá neplechu. Snad s tím poradí někdo jinej. Na ten text a posunutí vlevo se podívám. ;-)

asrock
Příspěvky: 34
Registrován: úte 05. lis 2013 15:24:24

Re: Jak zprovoznit plugin pro hodnocení příspěvků

Příspěvek od asrock » pát 08. lis 2013 12:56:13

Změnil jsem to na výchozí hodnoty a stále nic.

Obrázek

Obrázek

asrock
Příspěvky: 34
Registrován: úte 05. lis 2013 15:24:24

Re: Jak zprovoznit plugin pro hodnocení příspěvků

Příspěvek od asrock » pát 08. lis 2013 13:01:07

Tu chybu předám kodérovi, díky

Uživatelský avatar
nikabb
Příspěvky: 345
Registrován: čtv 22. pro 2011 15:02:15
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zprovoznit plugin pro hodnocení příspěvků

Příspěvek od nikabb » pát 08. lis 2013 13:34:21

Myslím, že je problém právě ve formátu png.
Správně bys měl mít obrázek s příponou gif.

Kód: Vybrat vše

img_icon_post_edit = icon_post_edit.gif

asrock
Příspěvky: 34
Registrován: úte 05. lis 2013 15:24:24

Re: Jak zprovoznit plugin pro hodnocení příspěvků

Příspěvek od asrock » pát 08. lis 2013 13:59:40

Tak problém v .png souborech nebude, ten theme to měl ve výchozím režimu v png.
Problém byl v tom že jsem si neuvědomil že jsem tu kolonku zvětšoval, protože se mi tam text upravit nevešel, zvětšil jsem ji na šířku o pár px, proto neseděli ty výchozí hodnoty.


Ještě poslední věc k tomuto tématu, přesněji pluginu, zřejmě to bude nějaká nesrovnalost s jazykem ale nevím kde.

Obrázek

Obrázek

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zprovoznit plugin pro hodnocení příspěvků

Příspěvek od kksmirice » pát 08. lis 2013 14:16:30

Máte také český překlad (slovníkový soubor) v adresáři language/cs/ s názvem MODu?
Pokud ano, pak neobsahuje dané proměnné, musíte je doplnit.
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

Uživatelský avatar
nikabb
Příspěvky: 345
Registrován: čtv 22. pro 2011 15:02:15
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zprovoznit plugin pro hodnocení příspěvků

Příspěvek od nikabb » pát 08. lis 2013 16:01:00

Jak psal kksmirice podivej se do

Kód: Vybrat vše

language/cs/mods/ 
a zde bys měl mít soubor

Kód: Vybrat vše

info_acp_thanks.php
kde si najdi tyto řádky zdali tam jsou a doplň si k nim český popis a následně bys to měl mít již vidět správně.

Kód: Vybrat vše

'THANKS_GLOBAL_POST'				=> 'Thanks in Global Announce',
	'THANKS_GLOBAL_POST_EXPLAIN'		=> 'If enabled, Thanks in Global Announce enabled.',
	'THANKS_FORUM_REPUT_VIEW_EXPLAIN'	=> 'If enabled, forum rating will be displayed in the forums list.',

	'THANKS_NOTICE_ON'					=> 'Notices are available',
	'THANKS_NOTICE_ON_EXPLAIN'			=> 'If enabled, notice are available and the user can configure the notification via your profile.',

asrock
Příspěvky: 34
Registrován: úte 05. lis 2013 15:24:24

Re: Jak zprovoznit plugin pro hodnocení příspěvků

Příspěvek od asrock » pát 08. lis 2013 16:23:37

Tak díky, opraveno. Tyto řádky jsem v tom českém souboru vubec neměl. Tak jsem je tam musel přidat z originálu.
Mám těch pár vět teď v angličtině, přeložit si je dokážu ale nechci je přeložit náhodou špatně aby pak nedávali jiný smysl než měli. Tak prosím pokud máte ve vašem českém souboru info_acp_thanks.php
tyto věty, tak mi prosím zde napište správné znění + popis v češtině, díky.

Thanks in Global Announce:
Notices are available:
Show topic rating in a column:
Show forums rating in a column:
Updateed recorded thanks:


Ten soubor raději přidávám i do přílohy, tak pokud budete mít čas můžete na něj kouknout jestli jsem ho správně opravil. Snažil jsem se chybějící texty dát na stejné řádky jako v originálu, tak doufám že to není špatně.
info_acp_thanks.php
(8.66 KiB) Staženo 131 x

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zprovoznit plugin pro hodnocení příspěvků

Příspěvek od leschek » pát 08. lis 2013 17:23:22

Já ten MOD nepoužívám, tak to nemusí být přesně.
asrock píše:přeložit si je dokážu ale nechci je přeložit náhodou špatně aby pak nedávali jiný smysl než měli
To je bezva, opatrnosti není nikdy nazbyt. Ale vážně. Přece není problém zkontrolovat funkci těch nastavení (pokud to jsou nastavení) a případně upravit překlad.

Thanks in Global Announce: - Poděkování v globálních oznámeních
Notices are available: - Upozornění jsou do dostupné (v) - možná tam to v nebude
Show topic rating in a column: - Zobrazit hodnocení tématu ve sloupečku
Show forums rating in a column: - Zobrazit hodnocení fóra ve sloupečku
Updateed recorded thanks: - Aktualizovaná zaznamenaná poděkování

Uživatelský avatar
nikabb
Příspěvky: 345
Registrován: čtv 22. pro 2011 15:02:15
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zprovoznit plugin pro hodnocení příspěvků

Příspěvek od nikabb » pát 08. lis 2013 17:53:18

Chtěla bych upřesnit, že český překlad modifikace není k dispozici. Já jsem teď přeložila několik vět a možná to dopřeložím. Samozřejmě také si nejsem u plno věcí jistá.

např. si nevím rady zdali se překládá toto a také jak:

Kód: Vybrat vše

'acl_f_thanks' 						=> array('lang' => 'Can thank for posts', 'cat' => 'misc'),
	'acl_m_thanks' 						=> array('lang' => 'Can clear the thanks list', 'cat' => 'misc'),
	'acl_u_viewthanks' 					=> array('lang' => 'Can view list of all thanks', 'cat' => 'misc'),
	'acl_u_viewtoplist'					=> array('lang' => 'Can view toplist', 'cat' => 'misc'),

Zamčeno