Připojení obrázku k hornímu menu.

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
wolwerine
Příspěvky: 131
Registrován: pon 17. zář 2012 16:40:33

Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od wolwerine » pon 26. srp 2013 13:58:26

Ahoj,
potřeboval bych pomoc připojit obrázek k jedné položce v horním menu:
Obrázek
(Potřeboval bych hodit obrázek před ty body.
Díky moc
http://www.payout.cz - Fórum o výdělku na internetu

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od leschek » pon 26. srp 2013 14:05:33

Asi by bylo vhodný napsat, že se jedná o nějaký MOD. Mody většinou takové věci v instalaci mají, takže je možné, že jsi nepromazal cache fóra, neobnovil šablony, sady obrázků a skiny stylů nebo nepročistil cache prohlížeče (CTRL + F5).

wolwerine
Příspěvky: 131
Registrován: pon 17. zář 2012 16:40:33

Re: Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od wolwerine » pon 26. srp 2013 14:07:30

Omlouvám se. Jedná se o mod Ultimate pointsv1.1.2
Obrázky obnoveny. V souboru toho modu obrázky jsou. Nejsou ale již v horním menu.
http://www.payout.cz - Fórum o výdělku na internetu

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od leschek » pon 26. srp 2013 14:15:50

Můžeš poslat odkaz na stažení MODu?

wolwerine
Příspěvky: 131
Registrován: pon 17. zář 2012 16:40:33

Re: Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od wolwerine » pon 26. srp 2013 14:20:03

http://www.payout.cz - Fórum o výdělku na internetu

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od leschek » pon 26. srp 2013 14:35:42

Takže v instalaci MODu opravdu ikona je:

Soubory ke zkopírování

Kód: Vybrat vše

root/styles/prosilver/theme/images/icon_points.gif, 
root/styles/prosilver/theme/images/money.png, 
Úprava souboru styles/prosilver/template/overall_header.html

Najít

Kód: Vybrat vše

				<li class="icon-faq"><a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a></li>
Vložit před

Kód: Vybrat vše

				<!-- Start Ultimate Points -->
				<!-- IF S_POINTS_ENABLE -->
				<li class="icon-points"><a href="{U_POINTS}" title="{L_POINTS_EXPLAIN}">{POINTS_LINK}<!-- IF S_USER_LOGGED_IN and S_USE_POINTS --> [ {USER_POINTS} ] <!-- ENDIF --></a></li>
				<!-- ENDIF -->
				<!-- End Ultimate Points -->
Všimni si v kódu části <li class="icon-points">

Ikona se přidává do několik css souborů (tentokrát bez kódu):
styles/prosilver/theme/bidi.css
styles/prosilver/theme/buttons.css
styles/prosilver/theme/colours.css

Tak jsi buď neobnovil skiny, šablony a sady obrázků stylu (s důrazem na skiny), nepročistil cache fóra a prohlížeče nebo se něco nepovedlo během instalace:
  1. Nemáš správně upravené soubory
  2. Nemáš zkopírované soubory tam, kde mají být (v tomto případě ikonu)
  3. Používáš jiný styl než prosilver a nemáš ho upravený podle instalačního souboru
  4. Něco jiného, co mě zrovna nenapadlo

wolwerine
Příspěvky: 131
Registrován: pon 17. zář 2012 16:40:33

Re: Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od wolwerine » pon 26. srp 2013 14:47:57

No pužívám Maxton, ale ten jede na templatu prosilver.
Soubor je upravený správě. Vše obnoveno a pročištěno.
Obrázky zkopírované taky jsou. do css jsem se ještě nekoukal. Tomu už nerozumím vůbec.
http://www.payout.cz - Fórum o výdělku na internetu

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od leschek » pon 26. srp 2013 14:55:34

Takže jsi nejspíš nezkopíroval soubor icon_points.gif do root/styles/maxton/theme/images/icon_points.gif a neupravil css soubory stylu podle instalačního souboru. Pokud přepneš na prosilver, tak by se ikona měla zobrazit.

wolwerine
Příspěvky: 131
Registrován: pon 17. zář 2012 16:40:33

Re: Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od wolwerine » pon 26. srp 2013 15:04:35

Jo, tak v prosilver jsou. Ikony jsem jinak zkopíroval do maxtonu a nic.
http://www.payout.cz - Fórum o výdělku na internetu

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od leschek » pon 26. srp 2013 15:08:56

wolwerine píše:... a neupravil css soubory stylu podle instalačního souboru
Upravil jsi css soubory Maxtonu?

P.S. Přesunu téma do podpory MODů, kam asi patří.

wolwerine
Příspěvky: 131
Registrován: pon 17. zář 2012 16:40:33

Re: Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od wolwerine » pon 26. srp 2013 15:14:03

Jo to asi ne. (Pokud to neudělal automod.)
Co přesně mám v těch souborech upravit?
Děkuji moc za ochotu.
http://www.payout.cz - Fórum o výdělku na internetu

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od leschek » pon 26. srp 2013 15:21:35

  1. Otevři si složku ultimate_points_v1.1.2
  2. Najdi soubor install.xml a otevři ho v internetové prohlížeči
  3. Najdi v něm úpravy pro soubory:
    1. styles/prosilver/theme/bidi.css
    2. styles/prosilver/theme/buttons.css
    3. styles/prosilver/theme/colours.css
  4. Udělej tyto úpravy v souborech se stejným jménem, ale ve složce Maxton. Před úpravou si soubory zazálohuj.
  5. Obnov skiny Maxtonu atd. o čem jsem tu už psal nejmíň 2x

wolwerine
Příspěvky: 131
Registrován: pon 17. zář 2012 16:40:33

Re: Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od wolwerine » pon 26. srp 2013 15:24:31

edit
http://www.payout.cz - Fórum o výdělku na internetu

wolwerine
Příspěvky: 131
Registrován: pon 17. zář 2012 16:40:33

Re: Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od wolwerine » pon 26. srp 2013 20:04:48

Tak jo. Už to funguje! Díky moc
Ještě se zeptám, mám takhle otevřen ten panel s modem:
Obrázek
Jak mohu upravit ten vnitřek informací, aby se tam zobrazila třeba moje věta? pomocí ACP to nejde.
Díky moc
http://www.payout.cz - Fórum o výdělku na internetu

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení obrázku k hornímu menu.

Příspěvek od kksmirice » pon 26. srp 2013 20:09:59

wolwerine píše:... Jak mohu upravit ten vnitřek informací, aby se tam zobrazila třeba moje věta? ...
Úpravou souborů.
Nadefinovat větu, vložit do proměnné a tuto proměnnou přiřadit do šablony. Upravit šablonu, kam má být věta vložena.
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

Zamčeno