Classifieds MOD instalace

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
tygrikpbcz
Příspěvky: 30
Registrován: ned 08. bře 2009 0:42:05

Classifieds MOD instalace

Příspěvek od tygrikpbcz » pon 22. črc 2013 15:39:45

Ahoj vsem. mam otazku. skousel sem si na webu Classifieds MOD a po instalaci v sekci mody mi to napsalo toto: [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/acp/acp_classifieds.php on line 25: include(./../CL_DIRECTORY/includes/functions_buysell.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/acp/acp_classifieds.php on line 25: include(): Failed opening './../CL_DIRECTORY/includes/functions_buysell.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php')
tak se proto ptam ten modul staci pouze skopirovat do rootu? a musi nebo nemusi se upravovat nastaveni konfigu toho modu?
moc diky za info
Naposledy upravil(a) leschek dne pon 22. črc 2013 15:55:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto do správného fóra

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Classifieds MOD instalace

Příspěvek od leschek » pon 22. črc 2013 16:02:41

Hádám, že jsi nezkopíroval soubory na server.
U tohoto MODu se musí upravit originální soubory phpBB a taky zkopírovat soubory na server. Občas se tu objeví autor MODu a ten ti poradí určitě líp.

Uživatelský avatar
Kamahl
Příspěvky: 1713
Registrován: ned 25. bře 2007 1:00:00
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Classifieds MOD instalace

Příspěvek od Kamahl » pon 22. črc 2013 17:37:00

Urobil si vsetky upravy? AJ tu v constants.php . Prejdi si celu instalacku este raz a urob ju nanovo. Chyba v MODe nie je ale je zbytocne hadat v ktorom ktoru si urobil chybu.

tygrikpbcz
Příspěvky: 30
Registrován: ned 08. bře 2009 0:42:05

Re: Classifieds MOD instalace

Příspěvek od tygrikpbcz » pon 22. črc 2013 18:05:18

Zdravim skouska sem provedl pouze skopirovanim a jestli ma bejt provedeva uprava tak netusim jaka a v ujakych souborech. snad da info tvurce modu jak bylo vyse zminovano.a aby sem se priznal tak opravdu netusim kde sem chybku udelal moc prosim o radu. predem diky

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Classifieds MOD instalace

Příspěvek od leschek » pon 22. črc 2013 19:26:03

Většina MODů pro phpBB 3.0.x upravuje soubory fóra. Pár informací najdeš tady. Informace o instalaci jsou vždy v souboru install_mod.xml (někdy jen install.xml), který najdeš v balíčku s MODem.

tygrikpbcz
Příspěvky: 30
Registrován: ned 08. bře 2009 0:42:05

Re: Classifieds MOD instalace

Příspěvek od tygrikpbcz » pon 22. črc 2013 20:28:30

Zdravim tak priznam se bez muceni kdyz sem si to prohlizel tak sem usoudil ze nejsem jeste tak zbehlej a tak se dovolim zeptat bylo by mozne ze kdyby sem zaslal soukromou spravou inicialy poporosit o zprovozneni? 8-| za jakoukoli odpoved moc diky

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Classifieds MOD instalace

Příspěvek od leschek » pon 22. črc 2013 21:25:21

Je to jen nalezení části kódu v daném souboru a zkopírování dalšího kódu na správné místo (obvykle na nový řádek před nebo za první kód). Pokud to nechceš dělat ručně, tak existuje AutoMOD, což je modifikace, která se jen nakopíruje na server do fóra a spustí se její instalační soubor. Potom jdou pomocí AutoMODu MODy nainstalovat automaticky (samozřejmě jen na základní styl a ang. jazyk). Menší nevýhodou je, že při více MODech nemusí AutoMOD najít kód, který má najít a MOD se musí nainstalovat ručně.

tygrikpbcz
Příspěvky: 30
Registrován: ned 08. bře 2009 0:42:05

Re: Classifieds MOD instalace

Příspěvek od tygrikpbcz » pon 22. črc 2013 23:41:11

Posilam diiik. automod to obstaral na jednicku :)) a chci dodat ono spis se chtelo delat to ruco ale na me jakozto ne tak dokonale zbehleho to obcas je dost slozity ale casem se do toho dostanu :-)

Uživatelský avatar
ansysko
Příspěvky: 558
Registrován: ned 01. lis 2009 23:47:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Classifieds MOD instalace

Příspěvek od ansysko » pon 22. črc 2013 23:48:01

Ako písal leschek, keď bude viac modifikácií budeš musieť robiť úpravy sám, alebo pri inom štýle ako je prosilver tieža samozrejme jazykové súbory

tygrikpbcz
Příspěvky: 30
Registrován: ned 08. bře 2009 0:42:05

Re: Classifieds MOD instalace

Příspěvek od tygrikpbcz » úte 23. črc 2013 7:53:30

to chapu ale se s tim nak poperu :) ale prosim o jednu odpoved. po nainstalovani a prubeznem nastaveni classified modu mi to hodi po kliknuti na ihonku toto: Nejste autorizován pro přístup do této oblasti. takze si myslim ze to bude v tom ze se museji nastavit prava uzivatelu? moc diky za info

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Classifieds MOD instalace

Příspěvek od leschek » úte 23. črc 2013 10:10:30

Ano. U tohoto MODu se musí nastavit oprávnění. Administrace - Oprávnění skupin - Vybrat skupinu - Vybrat druh - Uživatelská oprávnění - Pokročilá oprávnění - Inzerce.

Uživatelský avatar
Kamahl
Příspěvky: 1713
Registrován: ned 25. bře 2007 1:00:00
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Classifieds MOD instalace

Příspěvek od Kamahl » úte 23. črc 2013 18:56:10

naschval som to neurobil tak aby admin mal prava uz nastavene, aby bol donuteny ist do ACP a nastavit si ich sebe aj ostatnym. lebo inak na to ludia zabudaju a potom vypisuju preco uzivatelia nevidia inzeraty

tygrikpbcz
Příspěvky: 30
Registrován: ned 08. bře 2009 0:42:05

Re: Classifieds MOD instalace

Příspěvek od tygrikpbcz » úte 23. črc 2013 23:24:45

Tahhle nas trapi :)) :)) ale davam souhlas aspon ma kazdej moznost i podle sveho si dat prava a tak podobne :)

tygrikpbcz
Příspěvky: 30
Registrován: ned 08. bře 2009 0:42:05

Re: Classifieds MOD instalace

Příspěvek od tygrikpbcz » pát 26. črc 2013 18:35:59

Zdravim prosim autora modu o info.Vyse zminovanej mod je jen pro vzhled prosilver? a jestli bude pracovat ve vzhledu prosilver i kdyz upravim barvy? nebo bude pracovat i s nakejma jinejma vzhledama ? moc diky za info

Uživatelský avatar
ansysko
Příspěvky: 558
Registrován: ned 01. lis 2009 23:47:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Classifieds MOD instalace

Příspěvek od ansysko » pát 26. črc 2013 22:39:48

všetky MODy si ťahajú CSS zo štýlu. To znamená, že ak zmeníš farbu v CSS tak budeš mať aj v mode.

Keď je napísané štýl prosilver, tak je to pre všetky MODy založené na báze prosilver.

Zamčeno