phpBB SEO

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
Uživatelský avatar
Astarnim
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 14. úno 2013 16:02:18
Bydliště: Špindlerův Mlýn
Kontaktovat uživatele:

phpBB SEO

Příspěvek od Astarnim » úte 09. dub 2013 18:39:19

Zdravím vás,

Mám menší problém s phpBB SEO. Pro instalaci jsem použil phpBB SEO Premod. Vše proběhlo v pořádku až do chvíli, kdy jsem nahrál vygenerovaný .htaccess. Nejdříve došlo k chybě 500. Takže jsem kontaktoval člověka, u kterého mám propůjčenou subdoménu a FTP na jeho serveru. Ten zapnul modul mod_rewrite. Tím jsme o něco postoupili.

Nyní se již nezobrazuje chyba 500, ale nezobrazují se prvky stylu. A pokud kliknu na kategorii, tak se dostanu na adresu: http://csforum.minemania.cz/%5C/your-fi ... egory.html (%5C = \). Takže bych vás rád požádal o radu, v čem může být chyba a jak ji opravit.

Děkuji mockrát. :)

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: phpBB SEO

Příspěvek od kksmirice » úte 09. dub 2013 19:01:20

Buď chyba v .htaccess nebo chyb v adrese subdomény, popřípadě chyba při úpravě MODu.
Takovýto odkaz

Kód: Vybrat vše

<a href="http://csforum.minemania.cz/\/" title="Obsah fóra" id="logo">
máte na index stránky, s tím nemá (dle mne) .htaccess nic společného. Takto jsou tvořeny všechny odkazy.
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

Uživatelský avatar
Astarnim
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 14. úno 2013 16:02:18
Bydliště: Špindlerův Mlýn
Kontaktovat uživatele:

Re: phpBB SEO

Příspěvek od Astarnim » úte 09. dub 2013 19:22:54

Pokud je vypnuté SEO, tak vše funguje jak má. Chyba v instalaci modifikace by snad také být neměla. Jak jsem psal, použil jsem SEO Premod. A když jsem tuhle verzi použil někdy před půl rokem, tak jsem tento problém nanašel.

Pro jistotu přikládám ještě .htaccess v příloze.
.htaccess.zip
(1.51 KiB) Staženo 177 x

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: phpBB SEO

Příspěvek od kksmirice » úte 09. dub 2013 19:41:33

Jako kdyby nefungoval .htaccess
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

Uživatelský avatar
Astarnim
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 14. úno 2013 16:02:18
Bydliště: Špindlerův Mlýn
Kontaktovat uživatele:

Re: phpBB SEO

Příspěvek od Astarnim » úte 09. dub 2013 19:44:02

Teď jsem modifikaci v administračním panelu vypnul a nahrál .htaccess z originálního phpBB. Vše funguje a adresy jsou správné.

danti
Příspěvky: 2615
Registrován: pon 12. led 2009 20:57:21

Re: phpBB SEO

Příspěvek od danti » stř 10. dub 2013 22:04:17

Daj odkaz na forum kde si to nahodil

Uživatelský avatar
Astarnim
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 14. úno 2013 16:02:18
Bydliště: Špindlerův Mlýn
Kontaktovat uživatele:

Re: phpBB SEO

Příspěvek od Astarnim » čtv 11. dub 2013 20:33:11

Nachází se v prvním příspěvku. :/

Uživatelský avatar
Astarnim
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 14. úno 2013 16:02:18
Bydliště: Špindlerův Mlýn
Kontaktovat uživatele:

Re: phpBB SEO

Příspěvek od Astarnim » úte 16. dub 2013 15:39:39

Tak problém je tedy nakonec nevyřešený. Hold budu muset mít phpBB bez přepisování URL adres. Co se dá dělat.

Ale i tak všem děkuji za pomoc. ;)

Zamčeno