phpbb3 kalendář/eventy

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
losshortos
Příspěvky: 29
Registrován: úte 30. říj 2012 21:50:15

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod losshortos » sob 03. lis 2012 19:42:26

Zde je výpis z automodu: http://pastie.org/5177560

A zde overall_footer: http://pastie.org/5177554

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod leschek » sob 03. lis 2012 21:56:20

Docela netradiční styl. Bohužel to nemůžu vyzkoušet, protože to vypadá, že je styl placenej, ale asi bych zkusil tohle:
Najít

Kód: Vybrat vše

<div id="page-footer">
Vložit za

Kód: Vybrat vše

<div class="navbar"> <div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span> <ul class="linklist"> <!-- IF not S_IS_BOT --> <!-- IF U_WATCH_EVENT --><li <!-- IF S_WATCHING_EVENT -->class="icon-unsubscribe"<!-- ELSE -->class="icon-subscribe"<!-- ENDIF -->><a href="{U_WATCH_EVENT}" title="{L_WATCH_EVENT}">{L_WATCH_EVENT}</a></li><!-- ENDIF --> <!-- IF U_WATCH_CALENDAR --><li <!-- IF S_WATCHING_CALENDAR -->class="icon-unsubscribe"<!-- ELSE -->class="icon-subscribe"<!-- ENDIF -->><a href="{U_WATCH_CALENDAR}" title="{L_WATCH_CALENDAR}">{L_WATCH_CALENDAR}</a></li><!-- ENDIF --> <!-- ENDIF --> </ul> <span class="corners-bottom"><span></span></span></div> </div>
Tato část kódu přidá jen sledování kalendáře a událostí. Zdá se, že ve tvém stylu chybí i sledování fóra, takže asi nikdo nebude postrádat, když tam nebude sledování kalendáře.

Možná to nebude vypadat dobře, protože nevím, jestli máš ve stylech definovaný "navbar", "inner" a "linklist". Pokud ne, tak s tím budeš muset trochu experimentovat, třena oddělat z kódu

Kód: Vybrat vše

<div class="navbar"> <div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span> <ul class="linklist">
a

Kód: Vybrat vše

</ul> <span class="corners-bottom"><span></span></span></div> </div>

losshortos
Příspěvky: 29
Registrován: úte 30. říj 2012 21:50:15

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod losshortos » sob 03. lis 2012 23:12:01

ano, styl je placený. díky za tip, vyzkouším a dám vědět, jak to dopadlo.

losshortos
Příspěvky: 29
Registrován: úte 30. říj 2012 21:50:15

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod losshortos » pon 05. lis 2012 18:04:35

Zdravím,

takže doplnění do overall_footer.html pomohlo, avšak na dalším kroku se objevili další 2 errory, linky níže:

http://pastie.org/private/jhkayhzvnhtprdboxievkg
http://pastie.org/private/7e6iwt3f5hgdaqjsvobua

Error vždy na posledním "řádku". Děkuji za pomoc.

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod kksmirice » pon 05. lis 2012 18:20:21

Nepokoušíte se znovu instalovat MOD???
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

losshortos
Příspěvky: 29
Registrován: úte 30. říj 2012 21:50:15

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod losshortos » pon 05. lis 2012 18:21:15

Odkazy výše jsou chyby na testovacím fóru. Chtěl jsem vyzkoušet, jestli na webu, kde toto potom bude "natvrdo" spuštěno dělá stejnou chybu a stalo se mi následující.. při kliknutí na Details v AutoMODu (phpbbcalendar) dostanu tuto hlášku:

http://pastie.org/private/rs9fpwip6anrgwyqfya

Z ničeho nic.. styl subsilver dokonce nemám ani aktivován, nic jsem s ním nedělal. Nechápu, co to je.. Kalendář teď pomocí automodu nejde ani odinstalovat a nahrát znovu. Manuální re-upload také nepomohl. Ach..

losshortos
Příspěvky: 29
Registrován: úte 30. říj 2012 21:50:15

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod losshortos » pon 05. lis 2012 18:22:39

Nepokoušíte se znovu instalovat MOD???
Asi ano. Protože první instalace byla automatická do prosilveru.. teď jsem chtěl použít funkci Apply these changes z prosilveru do mého stylu. Jsem tedy odsouzen k tomu, že tyto změny budu muset udělat ručně?

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod kksmirice » pon 05. lis 2012 18:25:46

A co je v uvedeném souboru???
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

losshortos
Příspěvky: 29
Registrován: úte 30. říj 2012 21:50:15

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod losshortos » pon 05. lis 2012 18:29:36

Kód: Vybrat vše

There were some subsilver solutions posted for 0.0.8: By FreakBlue on Aug 08, 2008: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=666195&start=1695#p6548535 By drumstix42 on Oct 06, 2008: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=666195&start=1845#p7284065 By aston20 on Dec 03, 2008: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=666195&start=1980#p7942455 By marian0810 Mar 10, 2009: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=666195&start=2235#p8878155 At this time there is no subsilver version for the most current release of this mod. Any style gurus out there are welcome to provide a subsilver solution for this mod, and I can incude it with the next install - with proper credit to the developer of course. In the mean time if you can't use the solutions posted above, this work around may help a few subsilver users. Open calendar.php Find: $user->setup('calendar'); Replace with: $user->setup('calendar', 1); Open calendarpost.php Find: $user->setup('calendarpost'); Replace with: $user->setup('calendarpost', 1); This will force the forum to use the prosilver on those two pages, while the rest of your forum remains in your prefered style. You should also disable the calendar modules in the UCP - as there are no subsilver translations for the new modules. Hope that helps, and if you have a subsilver solution for the latest release, many users would appreciate it if you share. Thanks!
Zkusil jsem:

Kód: Vybrat vše

Open calendar.php Find: $user->setup('calendar'); Replace with: $user->setup('calendar', 1); Open calendarpost.php Find: $user->setup('calendarpost'); Replace with: $user->setup('calendarpost', 1);
Ale to nepomohlo.. Ještě je tam psáno, že to mám zablokovat UCP. To prosím provedu jak?

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod kksmirice » pon 05. lis 2012 18:51:37

V UCP asi ne, ale v ACP.

Nepovolit mod kalendáře...
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

losshortos
Příspěvky: 29
Registrován: úte 30. říj 2012 21:50:15

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod losshortos » pon 05. lis 2012 19:04:46

V tom texťáku je uvedeno UCP. V ACP nevím kde to mám zakázat. Zvlaštní ale je, že na tom testovacím fóru žádnou takovou chybu nemám. A nedaří se mi to opravit.

ucp.php je mimo jiné v rootu.

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod kksmirice » pon 05. lis 2012 19:16:39

UCP - uživatelský panel
ACP - administrační panel.

Tohle je tak trochu "vaření z vody". Mimo pár obrázků nic konkrétního, ukázka chyby, ...
Může být i chyba v databázi, je to těžké takto něco řešit... Nikdo neví co bylo uděláno a kolikrát.

Není lepší vše provést znovu, od začátku? Obzvláště, když jak uvádíte, to na jednom fóru jde a na druhém ne.
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

losshortos
Příspěvky: 29
Registrován: úte 30. říj 2012 21:50:15

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod losshortos » pon 05. lis 2012 19:27:05

Toho jsem se bál. Jde o to, že na tom "live webu" už mám hodně provedených úprav jak vzhledu, tak např. stovky vytvořených fór (subfór konkrétně) a nerad bych o to přišel. Ještě to nějak zkusím.

:((

losshortos
Příspěvky: 29
Registrován: úte 30. říj 2012 21:50:15

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod losshortos » pon 05. lis 2012 20:06:02

Před instalací toho kalendáře na live fórum jsem si udělal zálohu v acp. Mám ji nahrát? Nesmaže mi to něco, resp. nepřijdu o nějaké data? Nic jiného, než instalaci toho kalendáře, jsem nedělal.

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb3 kalendář/eventy

Příspěvekod kksmirice » pon 05. lis 2012 20:37:35

Databáze by se obnovila do původního stavu...
A úpravy v souborech?
Máte i zálohu webu?
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup


Zpět na „Podpora Modifikací“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host