phpbb_gallery_1_1_6

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
JanoS

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od JanoS » čtv 25. říj 2012 14:53:55

Ďakujem za radu, už aspoň viem kde hladať chybu.
Budem to robiť už naostro na serveri.
Snáď sa tam nakopírujú sprvne súbory.
Localhost už ma nebaví.
Ešte raz dík.

JirPet
Příspěvky: 215
Registrován: čtv 03. zář 2009 11:24:45
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od JirPet » úte 15. led 2013 15:41:54

Ahoj mam dotaz k tomutu modu nainstaloval jsem jej, funguje jak ma ale mam dotaz jak docilim aby toto: neboli nahled poslednich pridanych nebo nahodnych fotek jak toho docilim abych to mel v prehledu for na hlavni strance tudiz na : http://diskuze.chatujme.cz/


děkuji za info.
Přílohy
gallery_mod.png
Chat. portál http://chatujme.cz
Diskuze k chat.portálu http://diskutujme.cz

danti
Příspěvky: 2615
Registrován: pon 12. led 2009 20:57:21

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od danti » úte 15. led 2013 15:49:55

Vygenerujes si kod http://www.flying-bits.org/rrc_configurator.php nastavis co sa ma zobrazovat a pridas do index.php,index_body.html

JirPet
Příspěvky: 215
Registrován: čtv 03. zář 2009 11:24:45
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od JirPet » úte 15. led 2013 16:26:52

Jééé díík moc pomohlo prima finta :)
Chat. portál http://chatujme.cz
Diskuze k chat.portálu http://diskutujme.cz

Uživatelský avatar
Max2005
Příspěvky: 95
Registrován: úte 12. čer 2012 16:29:52
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od Max2005 » pon 25. bře 2013 13:46:56

Ahoj všem,

chtěl bych se zeptat, na které stránce v galerii mohu editovat headerbar. Předpokládla jsem, že i galerie se řídí overall_headerem, ale asi ne či co, neboť na na mých stránkách normálně ve foru místo loga mám flash animaci s kodem:

Kód: Vybrat vše

		
            <!--[if !IE]> -->
<object type="application/x-shockwave-flash"
  data="logo2.swf" width="1036" height="170">
<!-- <![endif]-->

<!--[if IE]>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
  codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
  width="1036" height="170">
  <param name="movie" value="logo2.swf" />
<!--><!--dgx-->
  <param name="loop" value="true" />
  <param name="menu" value="false" />

  <p>This is <b>alternative</b> content.</p>
</object>
<!-- <![endif]-->
a to funguje a když si kliknu na galerii tak to přestane fungovat. Je tam podmínka kvůli "debilnímu" IE, který to prostě jinak nechápe.

Třeba je chby někde v tom kodu, nedokáže mi někdo poradit.

Díky Max
Provozujeme cestovatelský web zaměřený na naší vlast s názvem Turistické informace aneb turistický průvodce naší vlastí

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od leschek » pon 25. bře 2013 13:53:51

A co máš v overall_headeru.html?

Uživatelský avatar
Max2005
Příspěvky: 95
Registrován: úte 12. čer 2012 16:29:52
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od Max2005 » pon 25. bře 2013 14:22:16

viz níže:

ale pro jistoru

Kód: Vybrat vše

<div id="wrap">
	<a id="top" name="top" accesskey="t"></a>
	<div id="page-header">
		<div class="headerbar">


			
            <!--[if !IE]> -->
<object type="application/x-shockwave-flash"
  data="logo2.swf" width="1036" height="170">
<!-- <![endif]-->

<!--[if IE]>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
  codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
  width="1036" height="170">
  <param name="movie" value="logo2.swf" />
<!--><!--dgx-->
  <param name="loop" value="true" />
  <param name="menu" value="false" />

  <p>This is <b>alternative</b> content.</p>
</object>
<!-- <![endif]-->
<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
<div id="site-description">
                                <h1>{SITENAME}</h1>
Provozujeme cestovatelský web zaměřený na naší vlast s názvem Turistické informace aneb turistický průvodce naší vlastí

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od leschek » pon 25. bře 2013 14:58:18

Ty IFy mi připadají nějak zvláštně napsaný - phpBB.com

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od kksmirice » pon 25. bře 2013 15:01:08

Problém bych spíše viděl v tom, že soubor logo2.swf je v rootu domény, tedy http://www.info-travel.cz/logo2.swf
Pokud se přepneš do galerie, jsi v adresáři /gallery/ a tam žádný soubor logo2.swf není, tedy http://www.info-travel.cz/gallery/logo2.swf.

Řešení:
1. absolutní cesta k souboru logo2.swf (http://www.info-travel.cz/logo2.swf)
2. mít stejný soubor i v adresáři gallery - kopie souboru.

Ten zápis pro flash je v pořádku. To s phpBB nemá nic společné.
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od leschek » pon 25. bře 2013 16:16:43

kksmirice: smekám, to by mě nenapadlo.

Uživatelský avatar
Max2005
Příspěvky: 95
Registrován: úte 12. čer 2012 16:29:52
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od Max2005 » stř 27. bře 2013 13:06:22

Taktéž smekám,

má chybka, předpokládal sem, když to mám přímo v rootu tak to bude programu jasný, nenapadlo mě, že změní složku.

Díky Max
Provozujeme cestovatelský web zaměřený na naší vlast s názvem Turistické informace aneb turistický průvodce naší vlastí

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od kksmirice » stř 27. bře 2013 15:20:47

To není na smekání :)) . Jen je to vždy první po čem jdu ... zda se uvedené soubory nacházejí na dané adrese. ;-)
I kvůli těmto případům je vždy vhodné uvedení adresy, kde se problém vyskytuje.
Hlavně, že to pomohlo problém vyřešit - to je podstatné.

Zmenšil bych ten banner. Přesahuje zaoblené okraje a nevypadá to příliš hezky.
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

Uživatelský avatar
Max2005
Příspěvky: 95
Registrován: úte 12. čer 2012 16:29:52
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od Max2005 » úte 02. dub 2013 8:56:39

Aaach jooo,

kurňa to byl účel ty cípi, ale budiž si už druhej co to říká, tak to hold vrátím do konvečního stylu :)

Díky
Provozujeme cestovatelský web zaměřený na naší vlast s názvem Turistické informace aneb turistický průvodce naší vlastí

Fit
Příspěvky: 116
Registrován: pát 30. led 2009 14:53:24
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od Fit » čtv 23. kvě 2013 10:59:38

Ahoj kluci,
nevím, jak se to stalo (dříve to fungovalo), ale nezobrazuje se mi tlačítko "Nahrát obrázek" v osobní galerii, ale je tam jenom textový odkaz. Vše funguje, jak má, pouze se neukazuje tlačítko. Ve složce "cs" ho normálně mám. Obnovil jsem styly, šablonu i tlačítka a vymazal cache, ale tlačítko tam stále není. Nechápu, kde může být chyba... Možná to takhle mám od poslední aktualizace galerie (používám nejnovější verzi) a nevšiml jsem si toho...

Co mi radíte? Díky.
Přílohy
ikona.png

Fit
Příspěvky: 116
Registrován: pát 30. led 2009 14:53:24
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb_gallery_1_1_6

Příspěvek od Fit » čtv 23. kvě 2013 11:05:18

Už jsem na to možná přišel, zřejmě mám chybu v překladu a v úpravách. Právě jsem si stáhl češtinu pro nejnovější galerii od uživatele "leschek". Dost možná je to tím. Já si totiž předtím dělal překlad sám a jen tak ležérně, takže jsem asi udělal někde chybku :-) .

Zamčeno