Abeceda mod

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
Slater
Příspěvky: 145
Registrován: stř 07. led 2009 22:03:21

Abeceda mod

Příspěvek od Slater » stř 16. úno 2011 18:05:46

Ahoj,
chci se zeptat zda abeceda mod funguje tak jak potřebuji a to:
mám fórum Notafilie (bankovky) v něm subfóra - Evropa,Afrika .... a potřeboval bych aby se v těchto subfórech řadili témata podle abecedy automaticky.

Dále mám jiné subfóra a tam to potřebuji aby se to řadilo normálně podle nejnovějšího příspěvku - tudíž to musí být nastavitelné pro každé fórum a subfórum zvlášť.

A ještě v jednom subfóru mám 4 oznámení a potřeboval bych aby se mi řadili podle abecedy a né podle datumu.

Nevíte zda to tento : http://www.phpbb3hacks.com/viewtopic.ph ... cb1e8219e9 mod umí?
Popřípadě je ještě jinej mod který toto umí?

děkuji.

danti
Příspěvky: 2615
Registrován: pon 12. led 2009 20:57:21

Re: Abeceda mod

Příspěvek od danti » stř 16. úno 2011 18:27:35

Je to normalne nad prispevkami a,b,c,d, .... screen je tu http://www.drndos.sk/sta.jpg a ked kliknes na pismeno tak sa zobrazi danne pismeno . Inaksie sa ti prispevky riadia normalne ako kto prida

Slater
Příspěvky: 145
Registrován: stř 07. led 2009 22:03:21

Re: Abeceda mod

Příspěvek od Slater » stř 16. úno 2011 18:43:44

Díky
Myslel jsem si, že to tak funguje :-|

Takže asi žádný mod, který umožní v administraci pro určitý fórum nastavit abecední řazení, asi není.

junak
Příspěvky: 87
Registrován: pát 13. lis 2009 16:48:49

Re: Abeceda mod

Příspěvek od junak » pát 16. zář 2011 11:14:59

a da sa u toho modu nastavit aby moznost sortovat podla abecedy bols iba u niektorych furach a nie pri vsetkych???

Uživatelský avatar
Jetchelas
Příspěvky: 624
Registrován: ned 04. zář 2011 15:27:14

Re: Abeceda mod

Příspěvek od Jetchelas » ned 18. zář 2011 13:27:12

Ano dá.

Stačí při instalaci provést úpravy i v administračních souborech a poté máš možnost v nastavení jednotlivých fór povolit abecední řazení. ;-)

junak
Příspěvky: 87
Registrován: pát 13. lis 2009 16:48:49

Re: Abeceda mod

Příspěvek od junak » úte 27. zář 2011 8:33:46

A ake upravy pri instalacii?

Uživatelský avatar
nikabb
Příspěvky: 345
Registrován: čtv 22. pro 2011 15:02:15
Kontaktovat uživatele:

Re: Abeceda mod

Příspěvek od nikabb » pon 08. dub 2013 0:51:18

Jen pro informaci ostatním, kteří by chtěli tento MOD přidat do verze phpbb 3.0.11 potvrzuji funkčnost ;-)
Trochu sem s tím sice zápasila, ale nakonec se povedlo a funguje. Pokud by někdo chtěl pomoci, tak napište sem do tématu. :-D

blood311
Příspěvky: 8
Registrován: stř 26. bře 2014 23:15:27

Re: Abeceda mod

Příspěvek od blood311 » úte 18. lis 2014 21:06:27

Zdravím, menší dotaz - na 3.1.1 jede nebo nejede? :-) A taky, funguje to pouze na subsilver nebo to lze aplikovat i na style, kterej si někde stáhnu? Díky :-)

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Abeceda mod

Příspěvek od leschek » úte 18. lis 2014 21:09:48

Obecně MODy pro phpBB 3.0.x nelze použít na phpBB 3.1.x. Na phpBB 3.1.x se používají rozšíření, na které je nutné MODy zkonvertovat.

Zamčeno