mod - blokovanie url v "code" neprihlaseným

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
pclama
Příspěvky: 116
Registrován: úte 13. říj 2009 13:18:48

mod - blokovanie url v "code" neprihlaseným

Příspěvek od pclama » sob 04. zář 2010 19:29:23

hladam mod , ktorý zabranuje zobrazovaniu url v " code " neprihlaseným , ktorý sa pouziva hlavne na warez forach . nezobrazi sa link , kým sa neprihlasi :)) poviete mi niekto nazov tohto modu ? bo netusim ako ho vyhladat ... diky
moc

ak niekto s nim ma skusenosti , zaujima ma ci sa da nastavit aj zvlast pre vybrate fora alebo je aplikovaný na vsetkých forach bez rozdielu ?

Senky
Podpora
Podpora
Příspěvky: 2321
Registrován: sob 04. črc 2009 13:33:10

Re: mod - blokovanie url v "code" neprihlaseným

Příspěvek od Senky » sob 04. zář 2010 19:41:26

Ten taký MOD, ktorý som videl, bol iba zmenený v bbcode.php, takže to nie je nič vyberateľné pre fóra atď. Inak odkaz?

pclama
Příspěvky: 116
Registrován: úte 13. říj 2009 13:18:48

Re: mod - blokovanie url v "code" neprihlaseným

Příspěvek od pclama » sob 04. zář 2010 20:25:01

Senky píše:Inak odkaz?
http://bodybuilding-forum.sk/ :-D

danti
Příspěvky: 2615
Registrován: pon 12. led 2009 20:57:21

Re: mod - blokovanie url v "code" neprihlaseným

Příspěvek od danti » sob 04. zář 2010 21:50:14

includes/bbcode.php
najdi

Kód: Vybrat vše

$code = $this->bbcode_tpl('code_open') . $code . $this->bbcode_tpl('code_close');
nahrad

Kód: Vybrat vše

global $user;

$code = $this->bbcode_tpl('code_open') . ( ( !$user->data['is_registered'] ) ? $user->lang['LOGIN_VIEW_CODE'] : $code ) . $this->bbcode_tpl('code_close');

language/sk / viewtopic.php

Kód: Vybrat vše

'LOGIN_VIEWTOPIC' => 'Administrátor vyžaduje registraci pro zobrazení tohoto tématu.',
pridat za

Kód: Vybrat vše

	'LOGIN_VIEW_CODE' => 'Iba registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy na tomto fóre ! <a href="{U_REGISTER}">Registrujte sa</a>,  alebo sa   <a href="{U_LOGIN_LOGOUT}">Prihláste</a> na fórum!',

pclama
Příspěvky: 116
Registrován: úte 13. říj 2009 13:18:48

Re: mod - blokovanie url v "code" neprihlaseným

Příspěvek od pclama » ned 05. zář 2010 18:58:55

diky moc

deejaymato22

Re: mod - blokovanie url v "code" neprihlaseným

Příspěvek od deejaymato22 » čtv 03. bře 2011 17:08:36

Dik,aj mne to pomohlo..

devilry666
Příspěvky: 2
Registrován: ned 13. led 2013 2:23:02

Re: mod - blokovanie url v "code" neprihlaseným

Příspěvek od devilry666 » ned 13. led 2013 15:33:00

čaute, tak jsem použil stejný postup, jaký je výše uvedený a když se odhlásím a kliknu na přihlásit nebo registrovat v tom příspěvku, tak mi to hodí, že stránka nenalezena. Poradí mi prosím někdo co stím? Tady je odkaz na fórum

Kód: Vybrat vše

http://forum-chytrak.uvadi.cz/viewtopic.php?f=13&t=21&sid=b4d66ee3f839b97effda9b21fa09d926

danti
Příspěvky: 2615
Registrován: pon 12. led 2009 20:57:21

Re: mod - blokovanie url v "code" neprihlaseným

Příspěvek od danti » ned 13. led 2013 20:05:18

zmen language/sk / viewtopic.php
v code 'LOGIN_VIEW_CODE' => 'Iba registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy na tomto fóre ! ..........

Kód: Vybrat vše

{U_REGISTER}
za

Kód: Vybrat vše

http://forum-chytrak.uvadi.cz/ucp.php?mode=register

Kód: Vybrat vše

{U_LOGIN_LOGOUT}
za

Kód: Vybrat vše

http://forum-chytrak.uvadi.cz/ucp.php?mode=login
alebo pouzi tuto upravu viewtopic.php?p=106688#p106688

devilry666
Příspěvky: 2
Registrován: ned 13. led 2013 2:23:02

Re: mod - blokovanie url v "code" neprihlaseným

Příspěvek od devilry666 » ned 13. led 2013 20:15:11

Super, už to běhá! :)) Teprve začínám s tímto systémem, takže většina věcí je pokus omyl! Díky moc za radu!!! ;-)

gogo
Příspěvky: 1
Registrován: ned 24. kvě 2009 19:42:00

Re: mod - blokovanie url v "code" neprihlaseným

Příspěvek od gogo » úte 12. úno 2013 19:08:14

Pardon, mám jen takové víceméně "filozofické otázky", především pro ty, kdo tenhle (podle mě nesmysl) chtějí na svých fórech mít:
  1. K čemu má být toto dobré?
  2. Uvědomujete si, proč vlastně fórum provozujete?
  3. Nechcete to náhodou svém fóru mít třeba jen proto, že vám jde o "ukázat že to umím (:lol:) "? . S vyjímkou warez fór (imho velice diskutabilní) mě vážně nenapadá žádný důvod proč by toto na jakémkoliv fóru mělo být . Ale třeba mi někdo ukáže nějaký skutečně rozumný důvod...Vážně mě to zajímá.
Ještě jednou se omlouvám, ale opravdu mi už léta vrtá hlavou, jaký tohle má smysl (snad s vyjímkou warez fór, ale i tam se to přece dá udělat lépe než přes tag code a zejména lépe než stylem "obsah code nezobrazovat neregistrovaným")
Prostě bych moc rád věděl, co vede adminy a provozovatele fór k tomu, že nechtějí aby neregistrovaní uživatelé viděli obsah code (resp. link v code, jelikož se to prakticky na nic jiného nepoužívá, ačkoliv smysl code je v něčem úplně jiném)?

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: mod - blokovanie url v "code" neprihlaseným

Příspěvek od leschek » úte 12. úno 2013 20:15:17

Já to vidím tak, že se tím může uživatel namotivovat, aby se přihlásil do fóra. Pokud se obsah zobrazí určité skupině, jejímž členem se staneš po odeslání určitého počtu příspěvků, tak tě to nutí i do fóra psát (tedy alespoň teoreticky).

Já už přemýšlel jak jinak uživatele namotivovat na přihlášení a kromě skrývání určitého obsahu je to dost těžký. Jediný další, co mě napadlo je to, že by třeba přihlášení (nebo VIP uživatelé) viděli určité příspěvky (třeba z fóra návody) dřív. Ty samé příspěvky by po určité době byly zobrazeny i normálním (neregistrovaným) uživatelům. Určitě by to šlo udělat manuálně, ale bylo by fajn mít takovou možnost automaticky. Nicméně to sem úplně nepatří a možná by nebylo špatný založit "Motivační téma".

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: mod - blokovanie url v "code" neprihlaseným

Příspěvek od kksmirice » úte 12. úno 2013 20:33:48

No osobně nevidím vůbec žádný důvod skrývat jakýkoliv BBCode před nepřihlášenými uživateli.
Samotné fórum disponuje nastavením, kde mohu skrýt před nepřihlášenými celý příspěvek.
V tomto případě se naprosto se stotožňuji s tvrzením gogo.

Řešení leschek mi přijde jako velice rozumné a spíše motivující, než něco skrývat před nepřihlášenými.
Určitě by tento návrh na MOD měl být realizován...

Obecně lze říci:
Buď to chci uveřejnit, nebo ne. Není přeci problém, když na warez foru (nebo jiném) bude zaregistrován jeden uživatel a ten tyto informace poskytne ostatním.
Logika věci od leschek je v tom, že uveřejněno to bude vždy. Pouze přihlášení to uvidí dříve - to je velice rozumné.
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: mod - blokovanie url v "code" neprihlaseným

Příspěvek od leschek » úte 12. úno 2013 20:53:07

Já docela chápu i skrývání obsahu (ať už je to cokoliv). Jako administrátor chci vytvořit úspěšné fórum, do kterého bude psát spousta lidí. A skrytí určitého obsahu je docela motivující. Například na fóru o programování by si nepřihlášený mohl přečíst celý příspěvek, ale bez kódu, který je v code tagu, a to už jednoho donutí zaregistrovat se.

Ono vlastně něco podobného funguje i na tomto fóru. Kdo chce překlad k MODu, musí se přihlásit.

Co se toho motivačního MODu týče, tak ho můžu zkusit napsat na Requesty na phpBB.com a uvidíme.

Zamčeno