Top five by Redy

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Uživatelský avatar
stuffo
Příspěvky: 4
Registrován: stř 23. bře 2011 21:33:38

Re: Top five by Redy

Příspěvek od stuffo » ned 22. kvě 2011 15:58:18

Dobrý den všem.
Redy píše: 7) Pokud chcete, aby se u posledních příspěvků zobrazoval i datum a čas, otevřete includes/top_five.php, najděte:

Kód: Vybrat vše

'USERNAME_FULL'   =>  $user->lang['BY'] . ':' . get_username_string('full', $row['user_id'], $row['username'], $row['user_colour']),
a změňte na:

Kód: Vybrat vše

'USERNAME_FULL'   => $user->lang['BY'] . ': ' . get_username_string('full', $row['user_id'], $row['username'], $row['user_colour']) . ' ' . $user->lang['POSTED'] . ' ' . $user->format_date($row['post_time']),
Stáhl jsem si MOD "top_five", kde už je většina úprav provedena (poslední příspěvek, vše v jednom řádku, odlišná barva, u posledních příspěvků zobrazován i datum a čas). Ale já mám problém s formátem času a data u Newest Posts (nejnovějších příspěvcích).
Místo zobrazovaného čtv 19. kvě 2011 13:02:48 chci jenom 19.05.2011 13:02 (barvy měnit nechci)
U mě část souboru includes/top_five.php pro úpravu vypadá takto:

Kód: Vybrat vše

'USERNAME_FULL'	=> $is_guest ? $user->lang['BY'] . ' ' . get_username_string('full', $row['user_id'], $row['username'], $row['user_colour'], $row['topic_last_poster_name']) : $user->lang['BY'] . ' ' . get_username_string('full', $row['user_id'], $row['username'], $row['user_colour']),
			'LAST_TOPIC_TIME'	=> $user->format_date($row['topic_last_post_time']),
       		'TOPIC_TITLE' 	=> $user->lang['IN'] . ' ' . $topic_title));

    }
Prosím poraďte, jak toto upravit. Hrozně mi vadí takhle dlouhý formát.
Moc děkuji.

- Další věc, se kterou bych chtěl poradit je, že Nápisy Newest Posts, Top Active Users a Newest Users mají malý styl písma. Posuďte sami.
Poraďte prosím, co a ve kterém souboru změnit, protože mě napadá několik variant a nechci u toho strávit celý den.
Opět moc děkuji.

Poslední (pro mě nejméně důležitá věc) :D :
Redy píše: 10) Česká lokalizace MODu (instalace je ve slovenštině)

Kód: Vybrat vše

<?php
$lang = array_merge($lang, array(
    'NEWEST_TOPICS'		=> 'Nejnovější příspěvky',
	'TOP_FIVE_ACTIVE'	=> 'Nejaktivnější uživatelé',
    'TOP_FIVE_NEWEST'	=> 'Nejnovější členové',
    'IN'                => ' ',
	'BY'                => 'od,
?>
Taková úprava lokalizace mi na fóru místo znaků s diakritikou udělá čtverečky nebo to počeští a totál rozhodí formáty textu a tím i formát celé tabulky. V tomto případě úplně nahoře vyhodí 4 řádky read error něco file includes/top_five.php myslím. Záleží, ve kterém editoru soubor language/cs/mods/top_five.php upravuji.
WordPad - čtverečky
Poznámkový blok - obrovský font + rozhozená tabulka.
Možná je to tématem, které používám DirtyBoard2.0
Děkuji za rady.
Kdo jenom kliká, nic se nenaučí!

danti
Příspěvky: 2615
Registrován: pon 12. led 2009 20:57:21

Re: Top five by Redy

Příspěvek od danti » ned 22. kvě 2011 16:31:20

stuffo píše:
Prosím poraďte, jak toto upravit. Hrozně mi vadí takhle dlouhý formát.
Mne sa zobrazuje normalne 15 kvě 2011, 10:43
stuffo píše:
Nápisy Newest Posts, Top Active Users a Newest Users
do jazykoveho suboru pridaj <font size="6">sem das text</font> kde si cislo 6 zmenis na svoj pozadovany rozmer textu

Kód: Vybrat vše

<?php
$lang = array_merge($lang, array(
    'NEWEST_TOPICS'      => '<font size="6">Nejnovější příspěvky</font>',
   'TOP_FIVE_ACTIVE'   => '<font size="6">Nejaktivnější uživatelé</font>',
    'TOP_FIVE_NEWEST'   => '<font size="6">Nejnovější členové</font>',
    'IN'                => ' ',
   'BY'                => 'od,
?>
stuffo píše:
WordPad - čtverečky
Subory upravuj v PsPade http://downloads.zoznam.sk/program/pspad-editor-53 nastavene na kodovanie UTF-8 bez bom .Ako nastavit PSPad najdes tu na fore

Uživatelský avatar
stuffo
Příspěvky: 4
Registrován: stř 23. bře 2011 21:33:38

Re: Top five by Redy

Příspěvek od stuffo » ned 22. kvě 2011 16:55:35

Děkuji moc za rady (i za vychytaný prográmek, no ale ta čeština :)) )
Obrázek
Asi tam nechám angličtinu. :D
Kdo jenom kliká, nic se nenaučí!

danti
Příspěvky: 2615
Registrován: pon 12. led 2009 20:57:21

Re: Top five by Redy

Příspěvek od danti » ned 22. kvě 2011 17:02:32

V pspade nastav toto
PSPad Nastavenie -> Nastavenie programu -> Program - správanie -> Ident. byty v kódovaní UTF-8 nehas prazdne


otvoris ten jazykovy subor a teraz toto a ulozis
Obrázek

Uživatelský avatar
stuffo
Příspěvky: 4
Registrován: stř 23. bře 2011 21:33:38

Re: Top five by Redy

Příspěvek od stuffo » ned 22. kvě 2011 17:34:58

danti píše:V pspade nastav toto
PSPad Nastavenie -> Nastavenie programu -> Program - správanie -> Ident. byty v kódovaní UTF-8 nehas prazdne


otvoris ten jazykovy subor a teraz toto a ulozis
Obrázek
toto už fakt zabralo.
Obrázek
Děkuji ti moc. O formátu UTF-8 už bych mohl napsat knihu (spíš brožuru :D ), ale že to zvládne prográmek...
Fakt vychytaný.
Až se stydím, že ho neznám.
Díky

Pořád mě štve ten formát data a času
Kdo jenom kliká, nic se nenaučí!

Uživatelský avatar
Zeus
Příspěvky: 168
Registrován: pon 12. dub 2010 10:34:15

Re: Top five by Redy

Příspěvek od Zeus » čtv 09. úno 2012 12:53:29

Chci se zeptat k tomuto modu:

U šablony: http://demo.phpbb3styles.net/Artodia%3A+Elegance+Black

je úprava:

Otevřete: styles/prosilver/template/index_body.html

Najděte
Tip: Někdy hledáte jen kus z celého řádku. Celý řádek je pak delší.

Kód: Vybrat vše

<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and not S_IS_BOT -->
Před, vložte
Tip: Vložte tyto řádky před nalezený na nový prázdný řádek.

Kód: Vybrat vše

<!-- INCLUDE top_five_body.html -->
V této šabloně index_body.html není v jakém souboru mohu tuto úpravu udělat???

Díky

dejavu
Příspěvky: 68
Registrován: stř 28. lis 2012 18:48:21

Re: Top five by Redy

Příspěvek od dejavu » stř 16. led 2013 21:17:32

Funguje to někomu na 3.0.11? Instaloval jsem 1.0.1.d

Ale nic se mi nezobrazuje :(

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: Top five by Redy

Příspěvek od kksmirice » stř 16. led 2013 21:31:59

Otevří overall_header.html ze šablony stylu art_elegance
najdi:

Kód: Vybrat vše

<!-- IF not S_IS_BOT and S_USER_LOGGED_IN -->
vlož před:

Kód: Vybrat vše

<!-- INCLUDE top_five_body.html -->
Dej vědět jak to dopadlo...

Samozřejmě český překlad nutný... aby vše fungovalo na fóru s češtinou.

Záleží, kde si přeješ mít to umístění... Pokud bude zde, pak jej nemůžeš mít v prosilver/template/index_body.html (byl by 2x)
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: Top five by Redy

Příspěvek od kksmirice » stř 16. led 2013 21:50:22

Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

Uživatelský avatar
kksmirice
Junior tým
Junior tým
Příspěvky: 1639
Registrován: pát 17. úno 2012 21:39:58
Kontaktovat uživatele:

Re: Top five by Redy

Příspěvek od kksmirice » stř 16. led 2013 22:42:14

dejavu píše:Funguje to někomu na 3.0.11? Instaloval jsem 1.0.1.d

Ale nic se mi nezobrazuje :(
Problém je v tom, že tam máš také index_tabbed.
najdi:

Kód: Vybrat vše

<!-- INCLUDE forumlist_body.html -->
přidej za:

Kód: Vybrat vše

<!-- INCLUDE top_five_body.html -->
Podle install.xml to vkládáš do podmínky pro zobrazení.... takhle to je před a bude se zobrazovat vždy...
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

dejavu
Příspěvky: 68
Registrován: stř 28. lis 2012 18:48:21

Re: Top five by Redy

Příspěvek od dejavu » čtv 17. led 2013 20:47:38

Dík moc ;) Zkusím

Zamčeno