Top five by Redy

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Redy
Příspěvky: 205
Registrován: sob 20. čer 2009 12:13:53

Top five by Redy

Příspěvek od Redy » ned 07. úno 2010 13:29:01

Našel jsem tento hezký MOD a trochu si ho upravil, třeba se někomu bude hodit :-) Zobrazuje nejnovější příspěvky, nejaktivnější uživatele a nejnovější uživatele.

DEMO:
topfive.jpg
DOWNLOAD:
top_five.rar
(54.43 KiB) Staženo 300 x
1) Pokud budete chtít zvolit jiný počet témat a uživatelů otevřete si includes/top_five.php a změňte všechny hodnoty 5 na jiné číslo

2) Pokud nebudete chtít mít MOD dole na fóru, ale například nahoře, kde je hned na očích otevřete styles/xxx/template/index_body.html

Najděte:

Kód: Vybrat vše

<!-- INCLUDE top_five_body.html -->
a přesuňte před

Kód: Vybrat vše

<!-- INCLUDE forumlist_body.html -->
3) Pokud budete chtít v listu nejaktivnějších lidí mít i pořadová čísla otevřete includes/top_five.php
Najděte:

Kód: Vybrat vše

foreach ($user_posts as $row)
    {
      $username_string = get_username_string('full', $row['user_id'], $row['username'], $row['user_colour']);
A přepište tímto:

Kód: Vybrat vše

$place = 0;
    foreach ($user_posts as $row)
    {
      $place++;
      $username_string = '<span style="color:red;"> ' . $place . '</span>&nbsp;' . get_username_string('full', $row['user_id'], $row['username'], $row['user_colour']);
4) Pokud budete chtít v přehledu nejnovějších příspěvků místo jména kdo téma založil, kdo onen poslední příspěvek napsal otevřete includes/top_five.php
Najděte:

Kód: Vybrat vše

p.poster_id = u.user_id
A změňte na:

Kód: Vybrat vše

t.topic_last_poster_id = u.user_id
5) Pokud si nepřejete aby tento MOD viděli neregistrovaní uživatelé, otevřete top_five.html a změňte na:

Kód: Vybrat vše

<!-- IF S_USER_LOGGED_IN -->
<br clear="all" />
    <table id="bx" width="100%" height="28" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
       <tr> 
        <td><img src="{T_THEME_PATH}/images/cellpic4_l.png" width="17" height="28" alt="" /></td>
      <td background="{T_THEME_PATH}/images/cellpic4_m.png" width="100%" height="28"><h4 class="cattitle">Top 5 Statistics</h4></td>
      <td><img src="{T_THEME_PATH}/images/cellpic4_r.png" width="16" height="28" alt="" /></td>
       </tr>
    </table>   
    <table class="tablebg" width="100%" cellspacing="1">
       <tr>
          <td class="cat" width="40%"><h4>{L_NEWEST_TOPICS}</h4></td>
          <td class="cat" width="20%"><h4>{L_TOP_FIVE_ACTIVE}</h4></td>
          <td class="cat" width="40%"><h4>{L_TOP_FIVE_NEWEST}</h4></td>
       </tr>
       <tr>
          <td class="row1, transON"><!-- BEGIN hot_topic_row --><span class="genmed"><a href="{hot_topic_row.U_TOPIC}">{hot_topic_row.TOPIC_TITLE}</a>&nbsp;{hot_topic_row.USERNAME_FULL}</span><br /><!-- END hot_topic_row --></td>
          <td class="row1, transON"><!-- BEGIN top_five_active --><span class="genmed">{top_five_active.USERNAME_FULL} {L_POSTS}: <a href="{top_five_active.S_SEARCH_ACTION}">{top_five_active.POSTS}</a></span><br /><!-- END top_five_active --></td>
          <td class="row1, transON"><!-- BEGIN top_five_newest --><span class="genmed">{top_five_newest.USERNAME_FULL} {L_JOINED}: {top_five_newest.REG_DATE}</span><br /><!-- END top_five_newest --></td>
</tr>
</table><br />
<!-- ENDIF -->
6) Pokud v nejnovějších uživatelích nechcete hodiny,vteřiny a podobně otevřete includes/top_five.php a najděte:

Kód: Vybrat vše

'REG_DATE'         => $user->format_date($row['user_regdate']),
a změňte na:

Kód: Vybrat vše

'REG_DATE'         => date("M d", $row['user_regdate']),
7) Pokud chcete aby se u posledních příspěvků zobrazoval i datum a čas otevřete includes/top_five.php a najděte:

Kód: Vybrat vše

'USERNAME_FULL'   =>  $user->lang['BY'] . ':' . get_username_string('full', $row['user_id'], $row['username'], $row['user_colour']),
a změňte na:

Kód: Vybrat vše

'USERNAME_FULL'   => $user->lang['BY'] . ':&nbsp;' . get_username_string('full', $row['user_id'], $row['username'], $row['user_colour']) . ' ' . $user->lang['POSTED'] . ' ' . $user->format_date($row['post_time']),
8) Pokud chcete barevně odlišit tento čas od zbytku otevřete si colours.css a najděte:

Kód: Vybrat vše

table.table1 td {
   color: #575C6C;
}
#575C6C udává o jakou jde barvu, přehled barev zde: http://www.w3schools.com/Html/html_colors.asp

9) Pokud budete chtít mít jednu událost na jedné řádce (téma,nick a datum za sebou) otevřete /styles/xxx/template/top_five_body.html

A přepište tímto:

Kód: Vybrat vše

<br clear="all" />
<div class="forabg">
	<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
		<table class="table1" cellspacing="1" id="top_five">
		<thead>
		<tr>
			<th style="width: 50%;">{L_NEWEST_TOPICS}</th>
			<th style="width: 20%;">{L_TOP_FIVE_ACTIVE}</th>
			<th style="width: 30%;">{L_TOP_FIVE_NEWEST}</th>
		</tr>
		</thead>
		<tbody>
			<tr class="bg2">
					<td><!-- BEGIN hot_topic_row --><a href="{hot_topic_row.U_TOPIC}">{hot_topic_row.TOPIC_TITLE}</a>{hot_topic_row.USERNAME_FULL}<br /><!-- END hot_topic_row --></td>
					<td><!-- BEGIN top_five_active -->{top_five_active.USERNAME_FULL}&nbsp;{L_POSTS}: <a href="{top_five_active.S_SEARCH_ACTION}">{top_five_active.POSTS}</a><br /><!-- END top_five_active --></td>
					<td><!-- BEGIN top_five_newest -->{top_five_newest.USERNAME_FULL}&nbsp;{L_JOINED}: {top_five_newest.REG_DATE}<br /><!-- END top_five_newest --></td>
				</tr>
		</tbody>
		</table>

	<span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
</div>
10) Česká lokalizace MODu (instalace je ve slovenštině)

Kód: Vybrat vše

<?php
/**
*
* ban_list [English]
*
* @package language
* @version $Id: ban_list.php,v 1.0.0 2008/08/29 06:50:00 rmcgirr83 Exp $
* @copyright (c) 2008 Richard McGirr 
* @license http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU Public License
*
*/

/**
* DO NOT CHANGE
*/
if (!defined('IN_PHPBB'))
{
	exit;
}

if (empty($lang) || !is_array($lang))
{
	$lang = array();
}

// DEVELOPERS PLEASE NOTE
//
// All language files should use UTF-8 as their encoding and the files must not contain a BOM.
//
// Placeholders can now contain order information, e.g. instead of
// 'Page %s of %s' you can (and should) write 'Page %1$s of %2$s', this allows
// translators to re-order the output of data while ensuring it remains correct
//
// You do not need this where single placeholders are used, e.g. 'Message %d' is fine
// equally where a string contains only two placeholders which are used to wrap text
// in a url you again do not need to specify an order e.g., 'Click %sHERE%s' is fine

$lang = array_merge($lang, array(
    'NEWEST_TOPICS'		=> 'Nejnovější příspěvky',
	'TOP_FIVE_ACTIVE'	=> 'Nejaktivnější uživatelé',
    'TOP_FIVE_NEWEST'	=> 'Nejnovější členové',
    'IN'                => ' ',
	'BY'                => 'od,
));

?>

Tak a teď bych poprosil o pomoc já protože už jsem asi blbej ale nejde mi zarovnat pouze čas u posledních příspěvků doprava, pořád mi to MOD rozhazuje, nevíte někdo jak na to? :))

Uživatelský avatar
Kratos1
Příspěvky: 39
Registrován: sob 04. črc 2009 16:14:12

Re: Top five by Redy

Příspěvek od Kratos1 » stř 10. úno 2010 12:10:56

ten cas by byl docela dobrej nevi nekdo ?

Redy
Příspěvky: 205
Registrován: sob 20. čer 2009 12:13:53

Re: Top five by Redy

Příspěvek od Redy » stř 10. úno 2010 14:42:41

Ještě bych chtěl upozornit,trochu sem ten MOD špatně pochopil, nezobrazuje poslední příspěvky ale poslední témata a ten zobrazovaný čas je čas kdy v tom tématu bylo naposledy přispěno...takže je v tom pěknej bordel ve výsledku a tenhle MOD stejně nevyužiju...jestli někdy najdu konečně MOD kterej takto zobrazuje poslední příspěvky tak budu asi skákat do nebes,protože každej vytváří všechny jiný nesmyslný variace, jen ten nejdůležitější nikde nevidim ???

Uživatelský avatar
Kratos1
Příspěvky: 39
Registrován: sob 04. črc 2009 16:14:12

Re: Top five by Redy

Příspěvek od Kratos1 » stř 10. úno 2010 22:29:21

ono mas vice verzi u nekterych si muzes jednoduse pridavat a mazat co chces, ale dik za tyhle upravy me se to libi :)

Redy
Příspěvky: 205
Registrován: sob 20. čer 2009 12:13:53

Re: Top five by Redy

Příspěvek od Redy » stř 10. úno 2010 22:41:13

Tak vyřešeno...MOD zobrazuje název tématu, kdo do něj přispěl a v kolik a to nejdůležitější, je to seřazené podle datumu posledního příspěvku, což se udělá úpravou touto...

otevřete si includes/top_five.php a toto

Kód: Vybrat vše

ORDER BY p.post_time DESC';
změnit na toto

Kód: Vybrat vše

ORDER BY post_time DESC';
Hurá sláva, dokázal sem to dostat do podoby jakou jsem chtěl :))

Uživatelský avatar
Kratos1
Příspěvky: 39
Registrován: sob 04. črc 2009 16:14:12

Re: Top five by Redy

Příspěvek od Kratos1 » stř 10. úno 2010 23:43:50

super dik dobra prace :D

Uživatelský avatar
Kratos1
Příspěvky: 39
Registrován: sob 04. črc 2009 16:14:12

Re: Top five by Redy

Příspěvek od Kratos1 » čtv 11. úno 2010 9:38:13

u top topic prosilver 2 ma jednu nevyhodu a tu ze v prosilver je to zahlavi jak mas nadpisy pr Newest Posts tak v prosilver je obarvene zakladni barvou fora treba kdyz mas buttony modry na foru tak to je modry v prosilver ale v prosilver 2 to mas bili zadna barva nevis jak to upravit ?

magac

Re: Top five by Redy

Příspěvek od magac » úte 16. úno 2010 14:51:30

Da sa pridat aby to ukazovalo toho viac?

momentalne to ukazuje:
Najnovsie prispevky,najaktivnejsi clenovia, najnovsi clenovia

A da sa pridat este:
Najnovsia tema, Najdiskutovanejsia tema ?

Ak ano tak ako? poprosiml by som znenie co mam pridat

Dakujem

danti
Příspěvky: 2615
Registrován: pon 12. led 2009 20:57:21

Re: Top five by Redy

Příspěvek od danti » čtv 01. dub 2010 15:53:00

Je mozne pridat do tohoto modu novym registrovanim aj IP adresu vie my niekdo stim pomoct

Uživatelský avatar
Zeus
Příspěvky: 168
Registrován: pon 12. dub 2010 10:34:15

Re: Top five by Redy

Příspěvek od Zeus » čtv 06. kvě 2010 14:43:29

Chci se zeptat nainstloval jsem mod vše o.k akorát bych ho chtěl umístit otrochu víše než se tady popisuje zkoušel jsem dát <!-- INCLUDE top_five_body.html --> do overall_header.html na uvodní stránce tak jak jsem chtěl, ale když pak kliknu na nějaké forum tak už se mi to nezobrazí jen { NEWEST_TOPICS } {TOP_FIVE_ACTIVE }{ TOP_FIVE_NEWEST } má někdo nějaký chyták jak by se to dalo zobrazovat??? Díky

Uživatelský avatar
Culprit
Příspěvky: 3744
Registrován: čtv 06. dub 2006 0:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: Top five by Redy

Příspěvek od Culprit » čtv 06. kvě 2010 15:16:17

Jasne, budes muset v common.php kde se authentizuje uzivatel a nacita zakladni jazykovy soubor, pridat nacteni příslušného jazykového souboru a pak přesně přidat i funkci, která načítá top five
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»

Uživatelský avatar
Zeus
Příspěvky: 168
Registrován: pon 12. dub 2010 10:34:15

Re: Top five by Redy

Příspěvek od Zeus » čtv 06. kvě 2010 15:21:30

Aha tak to bude pro mě oříšek mohl bys malinko konrétněji vysvětlit laikovy postup jestli se ti chce?? Díky

Uživatelský avatar
Culprit
Příspěvky: 3744
Registrován: čtv 06. dub 2006 0:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: Top five by Redy

Příspěvek od Culprit » čtv 06. kvě 2010 16:17:16

Klidně ti jej vysvětlím, ale ten MOD neznám.
Úpravu z index.php odeber a dej ji na konec common.php před ?>
Mělo by to stačit
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»

Uživatelský avatar
Zeus
Příspěvky: 168
Registrován: pon 12. dub 2010 10:34:15

Re: Top five by Redy

Příspěvek od Zeus » čtv 06. kvě 2010 17:49:31

Tak tohle když udělám tak se mi po celém foru rozjede a zvětší písmo...

Tak jsem polevil od svých nároku a dal jsem to malinko níže anechal podle instalace vtěch souborech jak má být tak že díky
Naposledy upravil(a) Zeus dne čtv 06. kvě 2010 19:41:26, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Zeus
Příspěvky: 168
Registrován: pon 12. dub 2010 10:34:15

Re: Top five by Redy

Příspěvek od Zeus » čtv 06. kvě 2010 19:38:05

Chci se zeptat vše funguje už podle představ akorat se mi u počtu příspěvku nezaktualizují počty příspěvků musím pročistit cache! Taky to někomu dělá? Nebo ví někdo nějakou vychtávku aby to počítalo správně bez proštění cache....díky

Tak zjistil jsem že se to aktualizuje v pořádku až po nějaké době myslel jsem že to má být hned ale je to až po nějaké delší chvilce hlavně že to jede... sorry za zbytečný příspěvek... :eh:

Zamčeno