Top news...

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
valdoDK

Top news...

Příspěvek od valdoDK » stř 21. lis 2007 17:34:35

Chem poprosit o zmazanie toho topicu mrkvaa som sa preklikol sry.

a teraz k vecy no tak som sa docital ak mam nieco ze pridam priklad z mojho pripadu co potrebujem:

Kód: Vybrat vše

#
#-----[ SQL ]------------------------------------------ 
#
INSERT INTO phpbb_config ( config_name, config_value ) VALUES ('topics_on_index', '10');
tak mam ist do phpMyAdmin a pridat prikaz do databazy ale kde najdem to phpMyAdmin? jak pridat do databazy hladal som to pred tym ako som toto pisal ale nic som nenasiel pls. help

ameeck
Příspěvky: 6427
Registrován: ned 06. lis 2005 1:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: Top news...

Příspěvek od ameeck » stř 21. lis 2007 17:48:03


valdoDK

Re: Top news...

Příspěvek od valdoDK » stř 21. lis 2007 18:01:00

super moc dikes

valdoDK

Re: Top news...

Příspěvek od valdoDK » stř 21. lis 2007 18:11:14

no moc to nepomohlo jak dam ze vykonaj po vlozeni toho tak napise:

Chyba

SQL dotaz:

INSERT INTO phpbb_config( config_name, config_value )
VALUES (
'topics_on_index', '10'
);

MySQL hlási: Dokumentácia
#1146 - Table 'do540404db.phpbb_config' doesn't exist

ameeck
Příspěvky: 6427
Registrován: ned 06. lis 2005 1:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: Top news...

Příspěvek od ameeck » stř 21. lis 2007 18:11:57

Pokud používáš jiný prefix tabulek, tak musíš upravit phpbb_config v tom dotazu tak aby to sedělo s názvem tabulky.

valdoDK

Re: Top news...

Příspěvek od valdoDK » stř 21. lis 2007 18:16:08

tak toto asi nikdy nepohcopim :D mam domenu normal .sk a som na superwebhosting.sk nvm jaky prefix jak zmenit ja som lama :D

ameeck
Příspěvky: 6427
Registrován: ned 06. lis 2005 1:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: Top news...

Příspěvek od ameeck » stř 21. lis 2007 18:16:51

Cím zacinaji tabulky v tvé databázi? Normalne je to totiz phpbb_, pokud to pri instalaci nenastavis jinak.

valdoDK

Re: Top news...

Příspěvek od valdoDK » stř 21. lis 2007 18:39:39

ameeck píše:Cím zacinaji tabulky v tvé databázi? Normalne je to totiz phpbb_, pokud to pri instalaci nenastavis jinak.

no hento som už vzriešil ale teraz zas hlási toto

Chyba

SQL dotaz:

INSERT INTO phpbb_config( config_name, config_value )
VALUES (
'topics_on_index', '10'
);

MySQL hlási: Dokumentácia
#1062 - Duplicate entry 'topics_on_index' for key 1



ja už neviem čo mam robiť

valdoDK

Re: Top news...

Příspěvek od valdoDK » čtv 22. lis 2007 15:29:52

pls. HELP ME :-(

ameeck
Příspěvky: 6427
Registrován: ned 06. lis 2005 1:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: Top news...

Příspěvek od ameeck » čtv 22. lis 2007 16:53:44

No to znamená, že už to tam je vložené :-) Mužeš tedy pokračovat dál...

valdoDK

Re: Top news...

Příspěvek od valdoDK » čtv 22. lis 2007 19:53:49

hej? super jezis ja som lama :D :D :D :D

valdoDk

Re: Top news...

Příspěvek od valdoDk » čtv 22. lis 2007 20:31:36

pls. a este jedna otazka ze mam napisane:

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
language/lang_english/lang_admin.php


lenze to tam vobec nic take nemam... je to tym ze to je na starsiu verziu a ja mam phpBB3 RC7 ?

ameeck
Příspěvky: 6427
Registrován: ned 06. lis 2005 1:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: Top news...

Příspěvek od ameeck » čtv 22. lis 2007 20:35:10

Ano, ten MOD je na phpBB2, ty v žádném případě nejsou kompatabilní s trojkovou řadou.

valdoDK

Re: Top news...

Příspěvek od valdoDK » čtv 22. lis 2007 20:46:49

a aby som zbytocne nerobil new topic by som chcel poprosit o radu co mam robit s tymto: ?

#
#-----[ DIY ]----------------------
#
before you go any further, make sure you run the db script.
browse to cash_db.php?mode=install


to som nenasiel v navode ako instalovat mody...

WhiteWolfSix
Příspěvky: 9436
Registrován: pon 24. črc 2006 0:00:00
Bydliště: 48°43'N, 19°08'E
Kontaktovat uživatele:

Re: Top news...

Příspěvek od WhiteWolfSix » čtv 22. lis 2007 20:54:03

DIY = Do it yourself = Urob si sám
Predtým, než budete pokračovať, uistite sa, že ste spustili db skript. browsujte k súboru cash_db.php?mode=install
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

Zamčeno