index.php

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Uživatel
Příspěvky: 307
Registrován: pát 08. úno 2008 12:31:03

index.php

Příspěvek od Uživatel » čtv 07. led 2016 17:37:48

Potřebuji umístit odkaz na jinou stránku do index.php. Můžu ho tam umístit ? Prosím poradte kam ho mám případně vložit. Děkuji

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 3058
Registrován: stř 22. úno 2006 1:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: index.php

Příspěvek od smiesek » pát 08. led 2016 7:33:12

nejjednoduší je umístění standardně do headeru aktuálně používaného stylu - napište jaký máte styl, do kterého to chcete vložit

Uživatel
Příspěvky: 307
Registrován: pát 08. úno 2008 12:31:03

Re: index.php

Příspěvek od Uživatel » pát 08. led 2016 23:22:14

Potřebuji umístit odkaz pouze na index fora. Jinak odkaz mám v patičce fora,ale tam si to firma nepřeje mít umístěný.

Uživatelský avatar
Difadon
Příspěvky: 242
Registrován: úte 05. lis 2013 21:33:22
Bydliště: Špindlerův Mlýn
Kontaktovat uživatele:

Re: index.php

Příspěvek od Difadon » sob 09. led 2016 10:37:03

Pokud se má odkaz zobrazovat pouze na indexu fóra, tak je nutné odkaz umístit do souboru index_body.html. Ale opravdu by velmi pomohlo, kdyby jsi uvedl odkaz na fórum, jaký styl je použitý a třeba i obrázek, kde přesně odkaz má být.

Uživatel
Příspěvky: 307
Registrován: pát 08. úno 2008 12:31:03

Re: index.php

Příspěvek od Uživatel » sob 09. led 2016 15:05:09

Používám styl etech a odkaz na forum http://www.ford-galaxy.cz nad copyrightem mám odkazy a jeden z odkazů (automobilové díly) by se měl zobrazit pouze na indexu stránky. Děkuji.

Uživatelský avatar
Difadon
Příspěvky: 242
Registrován: úte 05. lis 2013 21:33:22
Bydliště: Špindlerův Mlýn
Kontaktovat uživatele:

Re: index.php

Příspěvek od Difadon » ned 10. led 2016 9:01:05

Tak umístit do souboru index_body.html.

Uživatel
Příspěvky: 307
Registrován: pát 08. úno 2008 12:31:03

Re: index.php

Příspěvek od Uživatel » ned 10. led 2016 9:08:41

Mohl bych ještě poprosit o upřesnění kam odkaz vložit ? Nerád bych rozhodil forum. Děkuji.

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 3058
Registrován: stř 22. úno 2006 1:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: index.php

Příspěvek od smiesek » ned 10. led 2016 18:52:15

vložte sem obsah souboru index_body.html

Uživatel
Příspěvky: 307
Registrován: pát 08. úno 2008 12:31:03

Re: index.php

Příspěvek od Uživatel » pon 11. led 2016 20:16:59

Kód: Vybrat vše

<!-- INCLUDE overall_header.html -->

<!-- IF U_MCP -->
	<div id="pageheader">
		<p class="linkmcp">[ <a href="{U_MCP}">{L_MCP}</a> ]</p>
	</div>

	<br clear="all" /><br />
<!-- ENDIF -->

<!-- INCLUDE forumlist_body.html -->

<!-- IF not S_IS_BOT or U_TEAM -->
    <span class="gensmall"><!-- IF not S_IS_BOT --><a href="{U_DELETE_COOKIES}">{L_DELETE_COOKIES}</a><!-- ENDIF --><!-- IF not S_IS_BOT and U_TEAM --> | <!-- ENDIF --><!-- IF U_TEAM --><a href="{U_TEAM}">{L_THE_TEAM}</a><!-- ENDIF --></span><br />
<!-- ENDIF -->

<br clear="all" />

<!-- INCLUDE breadcrumbs.html -->

<!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
	<br clear="all" />

    {$CA_BLOCK_START}
	{$CA_CAP2_START}<!-- IF U_VIEWONLINE --><a href="{U_VIEWONLINE}">{L_WHO_IS_ONLINE}</a><!-- ELSE -->{L_WHO_IS_ONLINE}<!-- ENDIF -->{$CA_CAP2_END}
	<table class="tablebg" width="100%" cellspacing="{$CA_SPACING}">
	<tr>
	<!-- IF LEGEND -->
		<td class="row1" rowspan="2" align="center" valign="middle"><img src="{T_THEME_PATH}/images/whosonline.gif" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /></td>
	<!-- ELSE -->
		<td class="row1" align="center" valign="middle"><img src="{T_THEME_PATH}/images/whosonline.gif" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /></td>
	<!-- ENDIF -->
		<td class="row1" width="100%"><span class="genmed">{TOTAL_USERS_ONLINE} ({L_ONLINE_EXPLAIN})<br />{RECORD_USERS}<br /><br />{LOGGED_IN_USER_LIST}<br />{L_BOTS}: {LOGGED_IN_BOTS}</span></td>
	</tr>
	<!-- IF LEGEND -->
		<tr>
			<td class="row1 nobold"><b class="gensmall">{L_LEGEND} :: {LEGEND}</b></td>
		</tr>
	<!-- ENDIF -->
	</table>
	{$CA_BLOCK_END}
<!-- ENDIF -->

<!-- IF S_DISPLAY_BIRTHDAY_LIST && BIRTHDAY_LIST -->
	<br clear="all" />
    
    {$CA_BLOCK_START}
	{$CA_CAP2_START}{L_BIRTHDAYS}{$CA_CAP2_END}
	<table class="tablebg" width="100%" cellspacing="{$CA_SPACING}">
	<tr>
		<td class="row1" align="center" valign="middle"><img src="{T_THEME_PATH}/images/birthday.gif" alt="{L_BIRTHDAYS}" /></td>
		<td class="row1 nobold" width="100%"><p class="genmed"><!-- IF BIRTHDAY_LIST -->{L_CONGRATULATIONS}: <b>{BIRTHDAY_LIST}</b><!-- ELSE -->{L_NO_BIRTHDAYS}<!-- ENDIF --></p></td>
	</tr>
	</table>
	{$CA_BLOCK_END}
<!-- ENDIF -->

<br clear="all" />

{$CA_BLOCK_START}
{$CA_CAP2_START}{L_STATISTICS}{$CA_CAP2_END}
<table class="tablebg" width="100%" cellspacing="{$CA_SPACING}">
<tr>
	<td class="row1"><img src="{T_THEME_PATH}/images/stats.gif" alt="{L_STATISTICS}" /></td>
	<td class="row1 nobold" width="100%" valign="middle"><p class="genmed">{TOTAL_POSTS} | {TOTAL_TOPICS} | {TOTAL_USERS} | {NEWEST_USER}</p></td>
</tr>
</table>
{$CA_BLOCK_END}

<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and not S_IS_BOT -->
	<br clear="all" />

	<form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">
	
	{$CA_BLOCK_START}
	{$CA_CAP2_START}<a href="{U_LOGIN_LOGOUT}">{L_LOGIN_LOGOUT}</a>{$CA_CAP2_END}
	<table class="tablebg" width="100%" cellspacing="{$CA_SPACING}">
	<tr>
		<td class="row1" align="center"><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> <input class="post" type="text" name="username" size="10" />&nbsp; <span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> <input class="post" type="password" name="password" size="10" />&nbsp; <!-- IF S_AUTOLOGIN_ENABLED --><span class="gensmall">{L_LOG_ME_IN}</span> <input type="checkbox" class="radio" name="autologin" />&nbsp;<!-- ENDIF --> <input type="submit" class="btnmain" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
	</tr>
	</table>
	{$CA_BLOCK_END}
	{S_LOGIN_REDIRECT}
	{S_FORM_TOKEN}
	</form>
<!-- ENDIF -->

<br clear="all" />

<table class="legend">
<tr>
	<td width="20" align="center">{FORUM_UNREAD_IMG}</td>
	<td><span class="gensmall">{L_UNREAD_POSTS}</span></td>
	<td>&nbsp;&nbsp;</td>
	<td width="20" align="center">{FORUM_IMG}</td>
	<td><span class="gensmall">{L_NO_UNREAD_POSTS}</span></td>
	<td>&nbsp;&nbsp;</td>
	<td width="20" align="center">{FORUM_LOCKED_IMG}</td>
	<td><span class="gensmall">{L_FORUM_LOCKED}</span></td>
</tr>
</table>

<!-- INCLUDE overall_footer.html -->

Uživatelský avatar
Difadon
Příspěvky: 242
Registrován: úte 05. lis 2013 21:33:22
Bydliště: Špindlerův Mlýn
Kontaktovat uživatele:

Re: index.php

Příspěvek od Difadon » pon 11. led 2016 20:26:40

Kód reklamy vložit za:

Kód: Vybrat vše

<table class="legend">
<tr>
   <td width="20" align="center">{FORUM_UNREAD_IMG}</td>
   <td><span class="gensmall">{L_UNREAD_POSTS}</span></td>
   <td>&nbsp;&nbsp;</td>
   <td width="20" align="center">{FORUM_IMG}</td>
   <td><span class="gensmall">{L_NO_UNREAD_POSTS}</span></td>
   <td>&nbsp;&nbsp;</td>
   <td width="20" align="center">{FORUM_LOCKED_IMG}</td>
   <td><span class="gensmall">{L_FORUM_LOCKED}</span></td>
</tr>
</table>

Uživatel
Příspěvky: 307
Registrován: pát 08. úno 2008 12:31:03

Re: index.php

Příspěvek od Uživatel » pon 11. led 2016 20:51:24

Funguje to,ale nešlo by odkaz umístit někam na vhodnější místo ?
Stačilo by mě kdyby byl odkaz v prostředku stránky ne na levé straně jak je to ted. Děkuji.

Uživatelský avatar
Difadon
Příspěvky: 242
Registrován: úte 05. lis 2013 21:33:22
Bydliště: Špindlerův Mlýn
Kontaktovat uživatele:

Re: index.php

Příspěvek od Difadon » pon 11. led 2016 21:16:06

Problém je v tom, že všechny ostatní jsou umístěné v jiném souboru. Tenhle odkaz je umístěný na konci souboru, takže takhle jednoduše ho "níže" umístit nelze. Možná by to šlo přes podmiňování na úrovni podmínek ve stylu nebo složitějším stylováním přes css. Nicméně tak daleko moje znalosti nesahají.

Uživatel
Příspěvky: 307
Registrován: pát 08. úno 2008 12:31:03

Re: index.php

Příspěvek od Uživatel » pon 11. led 2016 21:32:37

Stačilo by mě posunout odkaz na střed. Prostě aby to bylo vycentrovaný.
Děkuji.

Návštěvník

Re: index.php

Příspěvek od Návštěvník » pon 11. led 2016 21:53:17

Difadon píše:Možná by to šlo přes podmiňování na úrovni podmínek ve stylu
Tohle by mohlo fungovat:

Kód: Vybrat vše

<!-- IF SCRIPT_NAME == 'index' -->
kód odkazu
<!-- ENDIF -->

Uživatelský avatar
Difadon
Příspěvky: 242
Registrován: úte 05. lis 2013 21:33:22
Bydliště: Špindlerův Mlýn
Kontaktovat uživatele:

Re: index.php

Příspěvek od Difadon » pon 11. led 2016 23:17:10

Vycentrovat? Předpokládal jsem, že máš alespoň základní zkušenosti. :)

Tohle pomůže: Jak psát web - CSS - Text-align

Zamčeno