odkazy v novém okně! jak?

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Zamčeno
aldik
Příspěvky: 58
Registrován: čtv 27. zář 2007 12:36:49

odkazy v novém okně! jak?

Příspěvek od aldik » čtv 24. čer 2010 16:14:53

jak udělat aby forum phpbb otvíralo externí odkazy do nového okna/panelu? .. nechápu které tele vymyslelo aby se externí odkazy otvírali ve stejném okně! :-[ .. neplánuje se tenhle "detail" v nějaké další aktualizaci opravit/změnit všem? ;-)
P.S.otvírat externí odkazy na phpbb ve stejném okně/panelu je stejný nesmysl jako když někde (třeba na líbku) kliknu na reklamu a ono se mi to otevře ve stejném okně kde sem měl otevřenou tu stránku. !!! účel tohodle je jedině naštvat uživatele !!! !!!

WhiteWolfSix
Příspěvky: 9436
Registrován: pon 24. črc 2006 0:00:00
Bydliště: 48°43'N, 19°08'E
Kontaktovat uživatele:

Re: odkazy v novém okně! jak?

Příspěvek od WhiteWolfSix » čtv 24. čer 2010 17:08:49

Na toto existuje MOD. Ak sa rozhliadneš tu po fóre a využiješ funkciu hľadať, určite link nájdeš.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

Uživatelský avatar
gmvasek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1910
Registrován: pát 20. led 2006 1:00:00
Bydliště: RuneScape W61/92
Kontaktovat uživatele:

Re: odkazy v novém okně! jak?

Příspěvek od gmvasek » čtv 24. čer 2010 20:05:12

aldik píše:nechápu které tele vymyslelo aby se externí odkazy otvírali ve stejném okně! :-[ .. neplánuje se tenhle "detail" v nějaké další aktualizaci opravit/změnit všem? ;-)
P.S.otvírat externí odkazy na phpbb ve stejném okně/panelu je stejný nesmysl jako když někde (třeba na líbku) kliknu na reklamu a ono se mi to otevře ve stejném okně kde sem měl otevřenou tu stránku. !!! účel tohodle je jedině naštvat uživatele !!! !!!
Takhle se bude chovat stále víc a víc webů, zvykni si používat klik kolečkem do nového panelu. Když si to budu chtít otevřít v aktuálním tak mě naštve že se to otvírá v novém...

Jo a neříkej že používáš IE6 :D
RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS

NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.

aldik
Příspěvky: 58
Registrován: čtv 27. zář 2007 12:36:49

Re: odkazy v novém okně! jak?

Příspěvek od aldik » pát 25. čer 2010 0:58:43

Takhle se bude chovat stále víc a víc webů, zvykni si používat klik kolečkem do nového panelu. Když si to budu chtít otevřít v aktuálním tak mě naštve že se to otvírá v novém...

Jo a neříkej že používáš IE6 :D
v tom případě nechápu proč :-/ 8-| ??? .. asi chcou akorát nas*a uživatele !!!

.. nj, ale flash banner kolečkem asi těžko otevřu a občas se zajímavej najde :-D

néé, fuj IEčko nepoužívám vůbec.. jedině Firefox nebo někdy GoogleChrome 8-)

aldik
Příspěvky: 58
Registrován: čtv 27. zář 2007 12:36:49

Re: odkazy v novém okně! jak?

Příspěvek od aldik » úte 06. črc 2010 20:21:05


Uživatelský avatar
moldow
Příspěvky: 18
Registrován: pon 16. úno 2009 15:27:28

Re: odkazy v novém okně! jak?

Příspěvek od moldow » pon 26. kvě 2014 14:28:30

A ako to spravit tak, aby to otvaralo do noveho okna aj odkazy, ktore boli vytvorene skor, ako bola pridana tato uprava do fora?
Lorem ipsum dolor...

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: odkazy v novém okně! jak?

Příspěvek od leschek » pon 26. kvě 2014 14:42:11

Já nepoužívám ten návod, na který vede předchozí odkaz, ale MOD, na jehož jméno si teď nevzpomenu (ale bude to něco jako "Prime links"), ale věřím, že nezáleží na stáří odkazu.

Uživatelský avatar
moldow
Příspěvky: 18
Registrován: pon 16. úno 2009 15:27:28

Re: odkazy v novém okně! jak?

Příspěvek od moldow » pon 26. kvě 2014 14:58:05

Prime Links som pouzival tiez, ale musel som z nejakeho dovodu odinstalovat - s niecom sa mi to bilo. Ono v podstate obsah prispevkov sa uklada do databazy, takze asi bude stacit jeden prikaz typu NAJDI a UPRAV, ktory prebehnu tu spravnu tabulku v DB. S tym, ako by to mohlo vyzerat, ale potrebujem ale pomoct.
Lorem ipsum dolor...

leschek
Příspěvky: 3000
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: odkazy v novém okně! jak?

Příspěvek od leschek » pon 26. kvě 2014 20:22:55

Nemyslím, že je nutné cokoliv dělat v databázi. Mělo by stačit upravit popsané soubory, promazat cache a obnovit šablony.

Uživatelský avatar
moldow
Příspěvky: 18
Registrován: pon 16. úno 2009 15:27:28

Re: odkazy v novém okně! jak?

Příspěvek od moldow » úte 27. kvě 2014 16:01:32

Nakoniec vyriesene cez Prime Links
Lorem ipsum dolor...

Zamčeno