Nastavení českých botů

Skladiště návodů, postupů a tutoriálů k phpBB 2.0.x, phpBB 3.0.x a modifikacím.
LeClair
Příspěvky: 250
Registrován: pon 10. dub 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení českých botů

Příspěvek od LeClair » úte 29. pro 2009 17:52:28

Děkuji.
Jak zjišťuješ přístup botů, kteří nejsou v seznamu v administrace fóra ?
Koukám že se vám tady potuluje ještě, které také nemám v seznamu:
Anonymouse.org
Feedburner
Google Feedfetcher
Obrázek Obrázek

Uživatel
Příspěvky: 307
Registrován: pát 08. úno 2008 12:31:03

Re: Nastavení českých botů

Příspěvek od Uživatel » úte 29. pro 2009 18:29:17

Já to dělám tak,že se dívám na kdo je online a jak se tam nějaký objeví přidám ho do seznamu. :))
Anonymouse.org - Rozpoznáni bota podle označení: http://Anonymouse.org/ (Unix)

ameeck
Příspěvky: 6427
Registrován: ned 06. lis 2005 1:00:00

Re: Nastavení českých botů

Příspěvek od ameeck » úte 29. pro 2009 19:57:03

Mezi boty tu mám v administraci přidány jenom časté hosty. Buďto vim, že tu bude často a najdu si ho v nějakém online seznamu automatických botů anebo přes user-agent, který se zobrazuje v seznamu Kdo je online, když jsi admin.

Mimochodem mám vždycky škodolibou chuť uživatelům co mají na konci user-agentu "MEGAUPLOAD TOOLBAR" udělat na stránkách nějaký naschvál :)

LeClair
Příspěvky: 250
Registrován: pon 10. dub 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení českých botů

Příspěvek od LeClair » úte 29. pro 2009 20:46:50

Uživatel: Děkuji moc za info.
ameeck: Také díky za info + :))
Obrázek Obrázek

Uživatel
Příspěvky: 307
Registrován: pát 08. úno 2008 12:31:03

Re: Nastavení českých botů

Příspěvek od Uživatel » sob 02. led 2010 13:21:02

Zajímalo by mě jestli tyhle čtečky máte přidané mezi Boti ?
Případně jak je mate pojmenované.
Windows-RSS-Platform/2.0
Apple-PubSub/65

Uživatel
Příspěvky: 307
Registrován: pát 08. úno 2008 12:31:03

Re: Nastavení českých botů

Příspěvek od Uživatel » úte 05. dub 2011 15:08:15

.

jatro3
Příspěvky: 20
Registrován: pát 27. čer 2008 2:19:28

Re: Nastavení českých botů

Příspěvek od jatro3 » pát 27. kvě 2011 22:54:18

Ty cesky Boty mne stale nejak nejdou, mam to vyplnene jak se tu pise a nic.
Je to stale aktualni?

Mimo jine seznam ma noveho robota: Seznam bot 3.0

Kód: Vybrat vše

http://www.zive.cz/bleskovky/seznam-nasazuje-noveho-robota-vypadky-nevylucuje/sc-4-a-157209/default.aspx
Toho bych nasel jak? ;-)
Dekuju za radu.

Odpovědět