Zdravím,
už delší dobu mám hotovou menší modifikaci, která skrývá vyhledávací boty (tzv. crawlery) v přehledu uživatelů online a nyní jsem se ji rozhodl dát veřejně ke stažení zdarma.
Co jsem se díval, tak podobné rozšíření pro phpBB 3.1 neexistuje, jde tedy o jedinné rozšíření tohoto typu.
Instalace
Stáhněte soubor (viz. příloha).
Rozbalte jej
Složku "webdeal" nahrejte do složky "ext" na vašem fóru.
Jděte do administrace -> Rozšíření -> nainstalujte rozšíření
Aktivujte rozšíření
Kompaktibilita
Rozšíření je kompaktibilní se všemi verzemi phpBB 3.1 a 3.2.
Rozšíření nefunguje se starší verzí phpBB 3.0, tam použijte https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ ... s_spiders/
Ke stažení
[ROZŠÍŘENÍ] Skrytí botů z přehledu kdo je online
- Otakar Pěnkava
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
[ROZŠÍŘENÍ] Skrytí botů z přehledu kdo je online
- Přílohy
-
- hide_bots.zip
- (3.23 KiB) Staženo 854 x
Starám se o projekt phpBB.cz od doby, kdy jsem jej zachránil před zaniknutím. Pomůžete mi a dostaneme jej zase nahoru?
Přes soukromé zprávy neposkytuji podporu. Napište do fóra, kde vyřešení problému může pomoci ostatním.
Přes soukromé zprávy neposkytuji podporu. Napište do fóra, kde vyřešení problému může pomoci ostatním.
- Otakar Pěnkava
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: [ROZŠÍŘENÍ] Skrytí botů z přehledu kdo je online
Aha, tak už existuje i alternativa. Podívám se na to a rozšíření upravím.
Starám se o projekt phpBB.cz od doby, kdy jsem jej zachránil před zaniknutím. Pomůžete mi a dostaneme jej zase nahoru?
Také existuje ještě jedno skrytí botů. Odkaz: https://www.phpbb.com/customise/db/extension/hide_bots/
Děkuji za sdílení!mjezek píše:Také existuje ještě jedno skrytí botů. Odkaz: https://www.phpbb.com/customise/db/extension/hide_bots/
- Otakar Pěnkava
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Aktualizoval jsem vlastní rozšíření, nyní je kompatibilní i s phpBB 3.2.
Bohužel, soubor zip nejde otevřít (zkoušel jsem 3 různé dekompresní prográmky i několikanásobné stažení). Prosím, šlo by s tím něco udělat? Zdá se mi, že by to byla bezva utilitka. Díky.Otakar Pěnkava píše: ...už delší dobu mám hotovou menší modifikaci, která skrývá vyhledávací boty... Ke stažení