Guild Wars + CZ [2.0.20]

Zde jsou ke stažení styly pro phpBB a jejich počeštění
Pravidla fóra
Dnem 1.1.2009 oficiálně skončila podpora pro phpBB2. Bezpečnostní aktualizace budou vydávány jen do 1.2.2009. Proto doporučujeme co nejrychleji přejít na aktuální verzi phpBB3, která je ke stažení zde nebo zde.
Správce MODů
Příspěvky: 44
Registrován: úte 03. dub 2007 20:47:05

Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od Správce MODů » stř 27. čer 2007 12:49:18

Jméno stylu: Guild Wars
Autor stylu: miccom

Verze stylu: 1.0.14

Překlad: Český

Screen:
Obrázek
Přílohy
GuildWars_1.0.14.zip
Guild Wars 1.0.14
(298.7 KiB) Staženo 384 x
GuildWars_phpbbcz_czech.zip
Český překlad k Guild Wars 1.0.14
(26.48 KiB) Staženo 277 x

vojtek
Příspěvky: 11
Registrován: pon 06. srp 2007 14:33:40

Re: Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od vojtek » pát 10. srp 2007 9:35:58

jak to mám zprovoznit aby tam byl tendleten desing? Na jaký forum to funguje? na phpBB 2.0.22 nebo na phpBB3 RC4?

WhiteWolfSix
Příspěvky: 9436
Registrován: pon 24. črc 2006 0:00:00
Bydliště: 48°43'N, 19°08'E
Kontaktovat uživatele:

Re: Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od WhiteWolfSix » pát 10. srp 2007 9:38:44

Veď to máš v názve !!! Je to 2.0.20, takže to asi nebude phpbb3 RC4...
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

vojtek
Příspěvky: 11
Registrován: pon 06. srp 2007 14:33:40

Re: Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od vojtek » pát 10. srp 2007 10:34:18

a půjde to na 2.0.22?

Uživatelský avatar
christian
Příspěvky: 2822
Registrován: úte 03. říj 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Re: Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od christian » pát 10. srp 2007 10:50:18

Melo by..
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.

Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)

vojtek
Příspěvky: 11
Registrován: pon 06. srp 2007 14:33:40

Re: Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od vojtek » pát 10. srp 2007 10:59:13

a jak tam mám ten desing dostat? Myslím kam mám na FTP to zkopírovat

WhiteWolfSix
Příspěvky: 9436
Registrován: pon 24. črc 2006 0:00:00
Bydliště: 48°43'N, 19°08'E
Kontaktovat uživatele:

Re: Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od WhiteWolfSix » pát 10. srp 2007 11:02:54

Pozri sa kde je nahratý subSilver a tam nahráš všetky ostatné štýly.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

vojtek
Příspěvky: 11
Registrován: pon 06. srp 2007 14:33:40

Re: Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od vojtek » pát 10. srp 2007 12:11:20

zkopíroval jsem to tam, a nic, v Konfiguraci nic není, kam to teda mám zkopírovat? Nakopíroval jsem to do templates, je to dobře?

vojtek
Příspěvky: 11
Registrován: pon 06. srp 2007 14:33:40

Re: Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od vojtek » stř 15. srp 2007 8:20:19

pls pomozte

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 3057
Registrován: stř 22. úno 2006 1:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od smiesek » čtv 16. srp 2007 9:10:33

vojtek píše:zkopíroval jsem to tam, a nic, v Konfiguraci nic není, kam to teda mám zkopírovat? Nakopíroval jsem to do templates, je to dobře?
daný styl musíš nakopírovat do složky templates a poté v administraci fora přidat (nainstalovat). Jak jej nainstaluješ, tak v administraci povolit změnu vzhledu uživatelem a taky případně daný styl změnit ve svém profilu.
Hlavně pří kopírování na ftp dávej pozor na velikost písma v názvu daného vzhledu.

vojtek
Příspěvky: 11
Registrován: pon 06. srp 2007 14:33:40

Re: Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od vojtek » čtv 16. srp 2007 9:28:03

když to udělám a v konfiguraci nastavím tak mi to potom píše:

Kód: Vybrat vše

phpBB : Critical Error 

Could not open GuildWars template config file

DEBUG MODE

Line : 503
File : functions.php
nabude to tím, že jsem nevyplnil všechni ty políčka při vytvoření toho stylu? Vyplnil jsem jen CSS

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 3057
Registrován: stř 22. úno 2006 1:00:00
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od smiesek » čtv 16. srp 2007 9:39:47

vojtek píše:když to udělám a v konfiguraci nastavím tak mi to potom píše:

Kód: Vybrat vše

phpBB : Critical Error 

Could not open GuildWars template config file

DEBUG MODE

Line : 503
File : functions.php
nabude to tím, že jsem nevyplnil všechni ty políčka při vytvoření toho stylu? Vyplnil jsem jen CSS
POZOR!
Tak se nikde nic nevyplňuje.
Jakmile mášsložku se stylem na webu uděláš následující:
Administrace fora > Styly (Přidat) a zde by se ti mělo objevit daný styl nainstalovat ;-)

Uživatelský avatar
Culprit
Příspěvky: 3744
Registrován: čtv 06. dub 2006 0:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od Culprit » pát 02. lis 2007 21:33:24

vojtek píše:když to udělám a v konfiguraci nastavím tak mi to potom píše:

Kód: Vybrat vše

phpBB : Critical Error 

Could not open GuildWars template config file

DEBUG MODE

Line : 503
File : functions.php
nabude to tím, že jsem nevyplnil všechni ty políčka při vytvoření toho stylu? Vyplnil jsem jen CSS
Tato chyba ti vyskočí v případě, že jsis vytvořil styl ručně a nemáš správně nastavená oprávnění k souborům. Odebrat styl, upravit práva a pak nainstalovat style přes Add.

ameeck
Příspěvky: 6427
Registrován: ned 06. lis 2005 1:00:00

Re: Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od ameeck » pát 02. lis 2007 21:42:11

Ta chyba se také často objevuje pokud nemáš správně velká malá písmena složky a souborů se stejným názvem v ní...zvlášt přes Total Commander se toto často stává...

Uživatelský avatar
Culprit
Příspěvky: 3744
Registrován: čtv 06. dub 2006 0:00:00
Bydliště: Praha, ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: Guild Wars + CZ [2.0.20]

Příspěvek od Culprit » sob 03. lis 2007 19:50:00

Ameeck píše:Ta chyba se také často objevuje pokud nemáš správně velká malá písmena složky a souborů se stejným názvem v ní...zvlášt přes Total Commander se toto často stává...
jj, Ale na to už si dlouho, předlouho dávám pozor.

Zamčeno