čeština CVS

Popdora a diskuze o překladu phpBB3 od phpBB.cz
Zamčeno
Theoderic
Příspěvky: 42
Registrován: pon 09. dub 2007 14:47:40

čeština CVS

Příspěvek od Theoderic » ned 15. dub 2007 13:54:32

Zdravím, existuje nějaká čeština?( pro tento druh fora ) .. Zkoušel jsem tam nahodit češtinu pro PhPbb beta5, ta se sice chytla ale některá tlačítka vůbec nefungovala, tim myslím přidavaní zprav a když něco bylo napsané v Eng . verzi jazyku tak system mě ani nepustil si dany topic přečist.. Děkuji za radu.

Uživatelský avatar
sutr
Příspěvky: 200
Registrován: sob 10. čer 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Re: čeština CVS

Příspěvek od sutr » ned 15. dub 2007 14:30:33

Pokud jde o tlacitka musis nakopirovat obrazky tlacitek do stejne pojmenovaneho adresare jako ma cestina.
Cesta k tlacitkum je styles/prosilver( nebo subsilver )/jmeno adresare s cestinou. Tam nakopiruj obsah adresare "en". Pro subsilver jsou i ceska tlacitka.
Pokud potrebujes cestinu na CVS verzi fora tak ji stahni tady
sutrus

Theoderic
Příspěvky: 42
Registrován: pon 09. dub 2007 14:47:40

Re: čeština CVS

Příspěvek od Theoderic » ned 15. dub 2007 15:01:17

Jak to myslíš s těma adresařama?

Uživatelský avatar
sutr
Příspěvky: 200
Registrován: sob 10. čer 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Re: čeština CVS

Příspěvek od sutr » ned 15. dub 2007 15:18:21

No cestina a tlacitka jsou dve rozdilne veci.
Texty cestiny se nachazi v adresari root/language/tve jmeno. V tomto adresari jsou pouze lokalizovane texty.
Tlacitka jsou soucasti stylu. Ty se nachazi v adresari root/styles. Tam najdes 2 zakladni posilver a subsilver.
V kazdem je adresar imageset/en a v nem jsou anglicka tlacitka. Pokud chces tlacitka i v cestine musis obsah adresare en okopirovat do nove zalozeneho adresare podle jmena adresare cestiny. Pro subsilver tady na foru sezenes i ceska.

Takze pokud chces plny preklad potrebujes cestinu a jeste tlacitka.
sutrus

Theoderic
Příspěvky: 42
Registrován: pon 09. dub 2007 14:47:40

Re: čeština CVS

Příspěvek od Theoderic » ned 15. dub 2007 15:38:51

Tak jsem to udělal přesně jak jsi řikal, teda asi ne přesně protože to nefunguje.. adresař eng jsem tam dal ve tvaru nazvu češtiny ale stale tlačitka tam nejsou viditelna.

Theoderic
Příspěvky: 42
Registrován: pon 09. dub 2007 14:47:40

Re: čeština CVS

Příspěvek od Theoderic » ned 15. dub 2007 16:12:26

Tak už to krásně funguje :) jsem provedl par aktualizatí a musim čict že je to bezva. ted by se šikl nějakej člověk co by vytvořil Templatko za nějakou finanční odměnu a bude to bezva .) takže moc ti děkuji.

Uživatelský avatar
christian
Příspěvky: 2822
Registrován: úte 03. říj 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Re: čeština CVS

Příspěvek od christian » ned 15. dub 2007 16:32:26

Theoderic píše: ted by se šikl nějakej člověk co by vytvořil Templatko za nějakou finanční odměnu a bude to bezva .) takže moc ti děkuji.


Do tohodle bych teda nesel (jdu do cerne diry) nebo by jsi se nedoplatil. Nejaky styly jsou na http://www.startrekguide.com,ale uvedom si,ze CVS neni zadna stabilni verze a treba druhy den se vyvojari rozhodnou,ze prekopaji styly a ses nahranej. Ono staci kdyz vidis ty problemy s cestinou a v CVS se furt neco meni.

//edit: poupravena citace :D
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.

Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)

Theoderic
Příspěvky: 42
Registrován: pon 09. dub 2007 14:47:40

Re: čeština CVS

Příspěvek od Theoderic » ned 15. dub 2007 16:36:58

No jo no.. ale i tak, je potřeba jakasi verze grafiky, takže nam časem nic nezbyde. A sponzor nam to zajiste nějak proplatí.

Uživatelský avatar
sutr
Příspěvky: 200
Registrován: sob 10. čer 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Re: čeština CVS

Příspěvek od sutr » ned 15. dub 2007 16:45:09

christian ma pravdu. Pockat az na RC urcite nezaskodi a usetri to dost prace i penez.
sutrus

Theoderic
Příspěvky: 42
Registrován: pon 09. dub 2007 14:47:40

Re: čeština CVS

Příspěvek od Theoderic » ned 15. dub 2007 16:50:07

Potřebuji nutně poradit.. když jsem nedávno udělal update češtiny a tlačitek, tak posleze mi nedošlo ale až nyní že jsem přišel o možnost při označení textu mu definovat barvu,.. jedná se o bug, diky tomu že je to nestabylní, nebo něco jiného?. diky.. forum bude v Sobotu zveřejněno.Ale asi si to pletu s forem Olympus 3 beta5 vidte :) mam tech forek vic.

Zamčeno