kodovaní

Zde můžete diskutovat o nové verzi phpBB nebo jejím překladu.
Zamčeno
Jarek
Příspěvky: 99
Registrován: čtv 27. srp 2009 8:08:23

kodovaní

Příspěvek od Jarek » pát 13. lis 2009 23:05:59

Zdravím

Potřebuju popisky ka banerům do šablon s diakritikou. Kde nastavím kodovaní v šablonách tak, aby se mi zobrazovaly hačky atd...

Lamasek
Příspěvky: 8
Registrován: pát 13. lis 2009 18:59:45

Re: kodovaní

Příspěvek od Lamasek » pát 13. lis 2009 23:21:56

Já když potřebuju změnik kodování použiju soft PSPad a v nastavení dám UTF - 8 ;)

Jarek
Příspěvky: 99
Registrován: čtv 27. srp 2009 8:08:23

Re: kodovaní

Příspěvek od Jarek » stř 18. lis 2009 19:12:22

Lamasek to vím. Nejsem blbej. Ale je mi to blbé cpát do šablon. Teoreticky by to úblížit němělo. Vyzkouším.

Uživatelský avatar
Thinky
Příspěvky: 695
Registrován: stř 21. led 2009 6:57:25
Kontaktovat uživatele:

Re: kodovaní

Příspěvek od Thinky » ned 22. lis 2009 19:05:18

Proč ti je blbé "cpát popisky k bannerům do šablon"? Pokud máš nastavené blbě kódování, jiná smysluplnější cesta snad už nevede... :-)
Lvlup.cz - nový český herní web...

katarina
Příspěvky: 2
Registrován: pát 04. pro 2009 22:10:59

Re: kodovaní

Příspěvek od katarina » pát 04. pro 2009 22:16:24

Ahoj potrebovala bych poradit , mam zalozene forum a kdyz jsem jeste dopsala v ucp.php podminky a dala kodovani utf-8 tak mi to pise [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/cs/ucp.php:1) Kdyz to kodovani nezmenim a necham jak je nastavene tak mi to sice to nepise ale te pismo je o nicem :-(
Muze mi nekdo poradit jak to upravit dekuji

Uživatelský avatar
gmvasek
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1910
Registrován: pát 20. led 2006 1:00:00
Bydliště: RuneScape W61/92
Kontaktovat uživatele:

Re: kodovaní

Příspěvek od gmvasek » pát 04. pro 2009 22:55:43

Upravovala jsi jazykové soubory a nejspíše máš nějaký znak před začátkem souboru (<?php) nebo BOM, takže ten znak nebo BOM musíš vymazat. Použij na to editor typu PsPad.
RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS

NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.

katarina
Příspěvky: 2
Registrován: pát 04. pro 2009 22:10:59

Re: kodovaní

Příspěvek od katarina » ned 06. pro 2009 12:35:43

Ahoj problem opraven, dekuji ;-) Jsem to pak opravovala v PSPad editoru a jde to , bylo tam spatne kodovani

Zamčeno