UKAŽTO.COM Mod - pouze jeden obrázek

Prostor pro vaše MODy a vylepšení. Vkládejte pouze vaší vlastní práci.
Pravidla fóra
Dnem 1.1.2009 oficiálně skončila podpora pro phpBB2. Bezpečnostní aktualizace budou vydávány jen do 1.2.2009. Proto doporučujeme co nejrychleji přejít na aktuální verzi phpBB3, která je ke stažení zde nebo zde.
Zamčeno
zden
Příspěvky: 36
Registrován: čtv 28. pro 2006 1:00:00

Příspěvek od zden » pát 23. úno 2007 16:58:37

christian píše: No s tim zakazanim jsem myslel to,ze to nevynecha ty atributy u html.


spravne by po zakazani html melo byt zobrazene vsecko html se vsemi atributy jako kod, pri povoleni by se mely povolene html tagy POUŽÍT (nikoli zobrazit) s povolenými atributy, ovšem nepovolené by se BUĎ MĚLY ZOBRAZIT CELÉ NEBO NEZOBRAZIT VŮBEC.

a co to ostatní? ten error je podle me dost zavazny

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » sob 24. úno 2007 15:36:25

Tak sem si nahral tenhle mod ale udelalo me to tady tohle...viz obrazek...proste ze se to neroztahlo cely a nevim jak to udelat aby se to roztahlo a bylo to viditelny cely...dik moc za rady *15*

Obrázek

zden
Příspěvky: 36
Registrován: čtv 28. pro 2006 1:00:00

Příspěvek od zden » ned 25. úno 2007 2:28:13

to je pouze věc nastavení spravne hodnoty atributu style="width:" u tagu iframe, v tvem pripade to tipuju na style="width:600px"... nejlip zjistis postupnym posunovanim,jaka hodnota vyhovuje nejvic... v tomto pripade bych asi doporucoval i prizpusobeni barev a mozna bude kvuli specifickemu grafickemu skinu udelat i nutne udelat nejakou zmenu v html/css, aby ten iframe zacinal stejne jako zacina textarea

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

nejsem schopen nastavit èe¹tinu :-(

Příspěvek od invalid user » ned 25. úno 2007 13:18:40

ahoj, nejsem schopen nastavit èe¹tinu, poradíte mi co s tím aby mi to ukazovalo správnì ? dìkuji...

Obrázek

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » ned 25. úno 2007 13:21:46

zden píše: to je pouze vìc nastavení spravne hodnoty atributu style="width:" u tagu iframe, v tvem pripade to tipuju na style="width:600px"... nejlip zjistis postupnym posunovanim,jaka hodnota vyhovuje nejvic... v tomto pripade bych asi doporucoval i prizpusobeni barev a mozna bude kvuli specifickemu grafickemu skinu udelat i nutne udelat nejakou zmenu v html/css, aby ten iframe zacinal stejne jako zacina textarea


Diky moc...zkusim si s tim pohrat *01*

Kapa
Příspěvky: 179
Registrován: sob 02. zář 2006 0:00:00

Příspěvek od Kapa » ned 25. úno 2007 13:48:22

2Vladimir: Najdi si lang a tam si to znova napič ty slova pač to už je blbě udělaný od základu

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » ned 25. úno 2007 14:10:39

Chevron píše:
zden píše:to je pouze vìc nastavení spravne hodnoty atributu style="width:" u tagu iframe, v tvem pripade to tipuju na style="width:600px"... nejlip zjistis postupnym posunovanim,jaka hodnota vyhovuje nejvic... v tomto pripade bych asi doporucoval i prizpusobeni barev a mozna bude kvuli specifickemu grafickemu skinu udelat i nutne udelat nejakou zmenu v html/css, aby ten iframe zacinal stejne jako zacina textarea


Diky moc...zkusim si s tim pohrat *01*


Tak kdyz nastavim v souboru posting_body.tpl parametr width na jakoukoli hodnotu tak ten frame se ani nehne *03*
<begin>
<iframe></iframe>
<end>


Nechapu to *12*

zden
Příspěvky: 36
Registrován: čtv 28. pro 2006 1:00:00

Příspěvek od zden » ned 25. úno 2007 14:54:23

Kapa píše: 2Vladimir: Najdi si lang a tam si to znova napič ty slova pač to už je blbě udělaný od základu


uz sem mu poradil na icq, tusim ze stacilo nahradit utf-8 v obou pripadech na win-1250 nebo iso-8859-2

zden
Příspěvky: 36
Registrován: čtv 28. pro 2006 1:00:00

Příspěvek od zden » ned 25. úno 2007 14:56:58

Chevron píše:
Chevron píše:

Diky moc...zkusim si s tim pohrat *01*


Tak kdyz nastavim v souboru posting_body.tpl parametr width na jakoukoli hodnotu tak ten frame se ani nehne *03*
<begin>
<iframe></iframe>
<end>


Nechapu to *12*


tady je to kokotske, ze to vynecha skoro vsecko html, pokud s tim chces pomoct, tak nekam uloz vygenerovanou html stranku tvym forem, kde se zobrazuje ukazto.com plugin (muzes to html nahrat treba prave na ukazto.com)

Chevron
Příspěvky: 1
Registrován: ned 25. úno 2007 1:00:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chevron » ned 25. úno 2007 15:18:42

zden píše:
Chevron píše:

Tak kdyz nastavim v souboru posting_body.tpl parametr width na jakoukoli hodnotu tak ten frame se ani nehne *03*


Nechapu to *12*


tady je to kokotske, ze to vynecha skoro vsecko html, pokud s tim chces pomoct, tak nekam uloz vygenerovanou html stranku tvym forem, kde se zobrazuje ukazto.com plugin (muzes to html nahrat treba prave na ukazto.com)


Tak tady snad to bude stacit tahle cast zdrojaku...dik moc za jakoukoli radu *17*

Obrázek

zden
Příspěvky: 36
Registrován: čtv 28. pro 2006 1:00:00

Příspěvek od zden » ned 25. úno 2007 17:52:07

Chevron píše:
zden píše:

tady je to kokotske, ze to vynecha skoro vsecko html, pokud s tim chces pomoct, tak nekam uloz vygenerovanou html stranku tvym forem, kde se zobrazuje ukazto.com plugin (muzes to html nahrat treba prave na ukazto.com)


Tak tady snad to bude stacit tahle cast zdrojaku...dik moc za jakoukoli radu *17*

Obrázek


nee, takhle sem to nemyslel, myslel sem uložit stránku jako html a to html nahrát na ukazto.com... abych to moh sám vyzkoušet, kde je problém, víš?

Uživatelský avatar
christian
Příspěvky: 2822
Registrován: úte 03. říj 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od christian » sob 03. bře 2007 15:59:08

zden: tak jsem nasel ten tool co zrejme pouzivaji k prvotnimu overeni kodu.

jmenuje se mEAL a je tu http://www.phpbb.com/mods/mEAL/meal.html a vyhazuje presne ty reporty jak jsi tu psal.
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.

Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)

invalid user
Příspěvky: 2913
Registrován: čtv 01. led 1970 2:00:00

Příspěvek od invalid user » pon 05. bře 2007 10:08:52

Diky moc za tehle mod..je to parada

www.couresportivo.net

Uživatelský avatar
Komanche
Příspěvky: 13
Registrován: pon 06. bře 2006 1:00:00
Bydliště: Praha, CR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Komanche » stř 07. bře 2007 19:13:07

naprosto famozni!!! dekuji za nase pomaly uzivatele :) *08*

zden
Příspěvky: 36
Registrován: čtv 28. pro 2006 1:00:00

Příspěvek od zden » pát 09. bře 2007 22:12:58

já zase děkuju, že mod používáte...

pokud si někdo potrpí na oficiální mody, tak ImageShock.eu mod už byl konečně oficiálně schválen, takže pokud jiný než oficiální mod odmítáte používat, tak na http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=518644 si ho můžete stáhnout a přeložit...

myslím, že česká verze nebude ani do budoucna vycházet z té oficiální schválené, protože instalace u anglické je řádově složitější a je tam řada omezení týkajících se např. designu, vše jen kvůli doržování phpbb.com norem a je to úplně k ničemu

Zamčeno