Snadne prechazeni mezi strankami ve foru

Prostor pro vaše MODy a vylepšení. Vkládejte pouze vaší vlastní práci.
Pravidla fóra
Dnem 1.1.2009 oficiálně skončila podpora pro phpBB2. Bezpečnostní aktualizace budou vydávány jen do 1.2.2009. Proto doporučujeme co nejrychleji přejít na aktuální verzi phpBB3, která je ke stažení zde nebo zde.
Uživatelský avatar
Jenkill
Příspěvky: 7
Registrován: sob 02. zář 2006 0:00:00

Snadne prechazeni mezi strankami ve foru

Příspěvek od Jenkill » pát 08. zář 2006 15:23:46

Ahoj,

jelikoz se na nasem foru zvetsil pocet navstevniku a z toho vyplyva taky pocet prispevku rozhodl jsem se vytvori tento mod. O co jde? Jde o to ze kdyz mate v nejake foru hodne topicu tak se vam vpravo nebo dole zobrazuji jednotlive odkazy jejicz prostrednictvim muzete prechazet na jednotlive stranky fora. Pokud je v danem foru malo topicu tak se da snadno precahzet pouhym klikanim na tyto odkazy. Pokud vsak mate ve foru ropicu hodne je nutne se na starsi topicy zbytecne slozite proklikavat.

Vytvoril jsem tedy mod ktery uzivatelum umozni zadat do policka cislo stranky na kterou chteji prejit a prostym stisknutim tlacitka GO na tuto stranku prejdou. Pro nazornost prikladam obrazek.

Obrázek

Mod stahnete zde:
www.forumplaystation.com/easyPagination.zip

Snad to nekdo vyuzijete *07*
Naposledy upravil(a) Jenkill dne pát 08. zář 2006 16:15:41, celkem upraveno 2 x.

Lasky
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 829
Registrován: ned 12. úno 2006 1:00:00

Příspěvek od Lasky » pát 08. zář 2006 15:40:07

Šikovnej chlapec..... *16*
Ale kdepak jsem to už viděl. No někoho už napadla stejná myšlenka na MOD *08*

Uživatelský avatar
Jenkill
Příspěvky: 7
Registrován: sob 02. zář 2006 0:00:00

Příspěvek od Jenkill » pát 08. zář 2006 15:54:23

Vazne? O takovem modu jsem nevedel. Usetril bych si jinak praci. Mam to tedy smazat? *11*

Lasky: Proč mazat ? Já jen říkám, že už sem to někde viděl. Nech to tady. například na tomto fóru o tom, ještě nic není *16*

Uživatelský avatar
Kepty
Příspěvky: 1397
Registrován: pon 29. kvě 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kepty » pát 08. zář 2006 16:31:11

ne nic nemaž

slimco
Příspěvky: 19
Registrován: ned 22. říj 2006 0:00:00

Příspěvek od slimco » pon 18. pro 2006 16:07:13

Diki moc je to fakt dobra vec

Uživatelský avatar
christian
Příspěvky: 2822
Registrován: úte 03. říj 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od christian » pon 18. pro 2006 16:17:06

vono asi krome nejakych specifickych vlastnich uprav moc modu uz vymyslet neni aniz by nejaky uz nebyl.
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.

Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)

Uživatelský avatar
Kepty
Příspěvky: 1397
Registrován: pon 29. kvě 2006 0:00:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kepty » pon 18. pro 2006 16:39:10

možná tak když někoho něco napadne takj by to šlo, ale jijnak ne
Obrázek

AVAST
Příspěvky: 26
Registrován: úte 17. říj 2006 0:00:00

Příspěvek od AVAST » pon 18. pro 2006 22:22:34

Kód: Vybrat vše

#-----[ OPEN ]------------------------------------------------ 
# 
memberlist.php 
# 
#-----[ FIND ]------------------------------------------------ 
# 
'L_GOTO_PAGE' => $lang['Goto_page'] 
# 
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------ 
# 
,'PAGINATION_TOP_INPUT' => $pagination_top_input, 'PAGINATION_DOWN_INPUT' => $pagination_down_input 
# 
#-----[ OPEN ]------------------------------------------------ 


templates/subSilver/memberlist_body.tpl 
# 
#-----[ FIND ]------------------------------------------------ 
# 
<span><b>{PAGINATION}</b></span> 
# 
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------ 
# 
{PAGINATION_TOP_INPUT} 
# 
#-----[ FIND ]------------------------------------------------ 
# 
<br><span>{PAGINATION}</span> 
# 
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------ 
# 
{PAGINATION_DOWN_INPUT} 
# 
#-----[ OPEN ]------------------------------------------------ 

memberlist.php - dá se to dát i sem

Uživatelský avatar
luky133
Příspěvky: 12
Registrován: sob 22. črc 2006 0:00:00

Příspěvek od luky133 » pon 02. dub 2007 15:52:04

Mne to nejde vždy keď to tam dám tak mi to napíše:
Parse error: parse error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /www/1111mb.com/b/o/y/boysforum/htdocs/viewforum.php on line 744

Ale ak to odstraním tak to je v pohode.
V čom to je ,že mne to nejde? *04*

Uživatelský avatar
seqwence
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1769
Registrován: stř 27. pro 2006 1:00:00
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seqwence » pon 02. dub 2007 16:38:51

špatně to tam vkládáš !!!
Endure to the end.

Uživatelský avatar
luky133
Příspěvky: 12
Registrován: sob 22. črc 2006 0:00:00

Příspěvek od luky133 » pon 02. dub 2007 17:09:12

seqwence píše: špatně to tam vkládáš !!!

No to viem ,ale skúšal som už mnoho spôsobou no ešte vyskúšam.
//Edit: Už to ide ,ale zase sa mi tam nezobrazuje to políčko na napísanie čísla. To je tak u mňa vždy. *08* Testoval som to na 10 strán príspevkov.

pitbull
Příspěvky: 50
Registrován: ned 29. dub 2007 14:29:50

Re: Snadne prechazeni mezi strankami ve foru

Příspěvek od pitbull » stř 08. srp 2007 17:48:43

hmm nainštaloval som si ten mod... ale mám jeden problém....

keď kliknem na to GO... tak sa nič nestane.. nepresmeruje ma na inú stránku..

Uživatelský avatar
seqwence
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1769
Registrován: stř 27. pro 2006 1:00:00
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Snadne prechazeni mezi strankami ve foru

Příspěvek od seqwence » stř 08. srp 2007 18:08:52

znovu si projdi celou instalaci MODu
Endure to the end.

pitbull
Příspěvky: 50
Registrován: ned 29. dub 2007 14:29:50

Re: Snadne prechazeni mezi strankami ve foru

Příspěvek od pitbull » stř 08. srp 2007 18:29:49

hm to som spravil hneď nato ako som to nainštaloval .... prešiel som si ju 3 krát... ja som nenašiel nič...

Sacnew
Příspěvky: 45
Registrován: sob 25. lis 2006 1:00:00

Re: Snadne prechazeni mezi strankami ve foru

Příspěvek od Sacnew » čtv 23. srp 2007 18:31:37

Edit// Původní příspěvek byla mystifikace. ;-)

Doplnil sem to tímhle.
Našel sem Goto Specific Page, přidá roletku s výběrem stránky v tématu kde je víc jak 5 stránek (lze nastavit), která se načte hned po výběru, instalace je rychlá, jedná se jen o jednu úpravu souboru includes/functions.php, a chodí ihned.

Zamčeno