Nastavení "Vždy mne upozornit, přijde-li odpověď"
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Nastavení "Vždy mne upozornit, přijde-li odpověď"
Kde mohu prosím v admin rozhraní nastavit, aby měli všichni členové určité skupiny aktivováno "Vždy mne upozornit, přijde-li odpověď" ? Našla jsem, že mám jako admin možnost nastavit to jednotlivým uživatelům, avšak jak to hromadně nastavit celé skupině, na to jsem nepřišla. Lze to vůbec? Děkuji za odpověď.
Re: Nastavení "Vždy mne upozornit, přijde-li odpověď"
Pre vsetkych uzivatelou zadaj SQL
Pre skupiny--- `group_id` = '5', a 5 zmen za cislo skupiny
edit// oprava pre skupiny
Kód: Vybrat vše
UPDATE phpbb_users SET user_notify = 1;Kód: Vybrat vše
UPDATE phpbb_users SET user_notify = 1 WHERE user_id IN(SELECT user_id FROM phpbb_user_group WHERE group_id = 5);Re: Nastavení "Vždy mne upozornit, přijde-li odpověď"
Díky. Naklikat přes admin rozhraní to nejde?
Při použití toho druhého to znamená, že i uživatelé, kteří budou postupně v této skupině přibývat (teď v ní ještě nejsou), tak budou mít všichni nastaveno aktivní to upozorňování?
Při použití toho druhého to znamená, že i uživatelé, kteří budou postupně v této skupině přibývat (teď v ní ještě nejsou), tak budou mít všichni nastaveno aktivní to upozorňování?
Re: Nastavení "Vždy mne upozornit, přijde-li odpověď"
Neskusal som ci to budu mat aj ostatny ktorych pridas do skupiny mozno pomoze zmena + ten SQL dotaz
includes/functions_user.php
zmenit za
includes/functions_user.php
Kód: Vybrat vše
'user_notify' => 0,Kód: Vybrat vše
'user_notify' => 1,Re: Nastavení "Vždy mne upozornit, přijde-li odpověď"
Pak si to může nastavit jedině samotný uživatel v uživatelském panelu : Nastavení--> Odesílání příspěvků --> Vždy mne upozornit, přijde-li odpověď. Ale přes admin panel to nejde