Fórum podpory - Zobrazit téma - Ajax Chat a smajlici

Ajax Chat a smajlici

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.

Ajax Chat a smajlici

Příspěvekod XPR » úte 09. úno 2010 0:06:52

Poradil by mi nekdo prosim, jak udelat vedle tlacitka Odeslat tlacitko Smajlici a po kliknuti vyskoci popup okno se smajlikama z fora. Diky moc za pomoc.

Informativni obrazek, napravo od odelat bych chtel smajlici.
Obrázek
XPR

Re: Ajax Chat a smajlici

Příspěvekod danti » úte 09. úno 2010 0:14:55

Stiahnes tuto viewtopic.php?p=85048#p85048 prilohu nahras to na ftp

v phpmyadmin zadas toto SQL
Kód: Vybrat vše
ALTER TABLE phpbb_chat CHANGE bbcode_uid bbcode_uid varchar(8) NOT NULL default ''

precistis styly a mas hotovo

A nebolo by odveci pridat este aj jazykovy subor :D
danti

Příspěvekod XPR » úte 09. úno 2010 10:50:24

Funguje to diky moc, jeste bych se chtel zeptat, jak to dam pryc? Z toho co tam bylo jsem si udelal to na tlacitko Smajlici, jak chtel. Tu horni listu i s bbcode chci dat pryc, aby mi tam nedavali videa na youtube. Prosim jak to dam zase pryc, chci tam nechat jen to tlacitko Smajlici. Diky moc

Obrázek
XPR

Příspěvekod XPR » úte 09. úno 2010 11:17:28

Jeste se chci zeptat, jeslti se daji vymazat zpravy v chatu nejak jednorazove. Diky
XPR

Příspěvekod danti » úte 09. úno 2010 12:43:37

1. BBcode a tie tlacitka das prec otvor styles/tvojstyl/template/chat_posting_buttons.html

najdi
<!-- IF S_BBCODE_ALLOWED -->

a hned za timto mas bbcode
napr B je tak vymaz ktore tam nechces
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="b" name="addbbcode0" value=" B " style="font-weight:bold; width: 30px;" onclick="bbstyle(0)" onmouseover="helpline('b')" onmouseout="helpline('tip')" />

2. Vymazat hromadne chat ide ale len ty ho vymazes cez phpmyadmin najdes tabulku phpbb_chat alebo tak nejak je a tuto musis vyprazdnit
danti

Příspěvekod XPR » úte 09. úno 2010 13:15:17

danti píše:1. BBcode a tie tlacitka das prec otvor styles/tvojstyl/template/chat_posting_buttons.html

najdi
<!-- IF S_BBCODE_ALLOWED -->

a hned za timto mas bbcode
napr B je tak vymaz ktore tam nechces
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="b" name="addbbcode0" value=" B " style="font-weight:bold; width: 30px;" onclick="bbstyle(0)" onmouseover="helpline('b')" onmouseout="helpline('tip')" />

Stacilo ten souboru styles/tvojstyl/template/chat_posting_buttons.html otevrit, vymazat zdrojak, ulozit, nahrat na ftp, procistit sablonu a funguje to :))

danti píše:2. Vymazat hromadne chat ide ale len ty ho vymazes cez phpmyadmin najdes tabulku phpbb_chat alebo tak nejak je a tuto musis vyprazdnit

Diky vyzkousim.
XPR

Příspěvekod XPR » sob 27. úno 2010 21:46:15

Kamos si to daval taky na forum a ma problem i kdyz klikne na Click here for smiles, tak se mu otevre okno ve kterym by meli byt smajlici, ale je tam index. Nejde mu to ani pres to moje upraveny tlacitko Smajlici. Nevite cim to by mohlo byt? SQL dotaz byl proveden.
XPR

Příspěvekod danti » sob 27. úno 2010 22:00:56

nahraj tam z tohoto subory ale vsetko nielen do stylu
Přílohy
chat_smiles_bbcodes.rar
(49.5 KiB) 10 krát
danti

Příspěvekod XPR » ned 28. úno 2010 10:04:02

Edit: Prej to stejne nejde, zase skoci index
Naposledy upravil XPR dne ned 28. úno 2010 10:13:38, celkově upraveno 1
XPR

Příspěvekod danti » ned 28. úno 2010 10:09:19

neviem vsetky upravy co su tam pre vsetky styly funguju mam to overene
danti

Příspěvekod XPR » ned 28. úno 2010 10:14:08

To je divny, me funguje i to pred tim, ale jemu ne a zkousel jsem mu to i udelat ja
XPR

Příspěvekod Redy » sob 06. bře 2010 7:06:10

Měl bych malý problém, když kliknu na některého smajlíka, tak se do zprávy přidá, ale jakmile dám odeslat, zpráva se nezobrazí, neví někdo co s tím? :-/
A jen tak mimo mísu, mám to nahrané na stylu revolution a skočilo mi tam tmavé pozadí, čili jsou smajlíci docela nehezky a navíc černé písmo potom skoro nejde přečíst, neveděl by někdo jak tam vložit světlé pozadí?
Screen
http://img25.imageshack.us/img25/7146/problemij.jpg

Dík moc za rady!
Redy

Příspěvekod marpo22 » ned 11. dub 2010 9:38:20

nastav v databáze kódovanie na UTF-8 a bude ti odosielať všetko
marpo22

Příspěvekod Zeus » úte 31. srp 2010 16:49:52

Měl bych takový dotaz k tomuto fajn chatu na fóru jsem si nastavil tento chat jen pro moderátory a adminy takže žádný jiní uživatelé se na chat dostat nemůžou což o to mi šlo ale v listu online se mi zobrazují uživatelé, kteří tam jako jsou ikdyž přístup nemají, jde nějakým způsobem docílit aby se tam zobrazovali opravdu jen ty co tam mohou a jsou?? Trošku jsou s toho ostatní moderátoři zamtení... ale vysvětlil jsem jim že jiné skupiny se tam nedostanou! Snad mě někdo pochopil a někoho něco napadne díky za pomoc.... *19*
Zeus

Příspěvekod danti » úte 31. srp 2010 17:17:14

Zeus píše:Měl bych takový dotaz k tomuto fajn chatu na fóru jsem si nastavil tento chat jen pro moderátory a adminy *

Nainstaluje mchat a tento ma opravnenia pre skupiny http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=1870815
danti

Další

Zpět na Podpora Modifikací