Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
-
vare
Příspěvek
od vare » úte 14. dub 2009 13:24:03
Před nedávneem jsem si nainstaloval forum a běhalo v pohodě až před pár dny mi to vyhodilo tuhle chybu a přestalo fungovat, nejsou vidět žádný témataa a příspěvky ačkoliv to dole v řádku Statistiky zobrazuje že tam jsou, že je tam tolik a tolik témat a tolik a tolik příspěvků. A nemůžu se přihlásit jako administrátor. Nevíte někdo co je tam za problém?
Kód: Vybrat vše
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
-
WhiteWolfSix
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od WhiteWolfSix » úte 14. dub 2009 14:15:08
Skús premazať cache...
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
-
Vare
Příspěvek
od Vare » úte 14. dub 2009 21:00:09
WhiteWolfSix píše:Skús premazať cache...
Tak jsem promazal cache, ale nepomohlo to.....pořád stejnej problém.
-
WhiteWolfSix
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od WhiteWolfSix » úte 14. dub 2009 21:59:14
Robil si zásahy do súborov fóra? Vyzerá to, že súbor session.php nie je uložený v UTF8 formáte...
WhiteWolfSix (WW6)
-
2tpd
Příspěvek
od 2tpd » stř 15. dub 2009 13:13:14
Ne,nic jsem tam nedělal ....poslední co jsem dělal (jestli si dobře pamatuju) před tím než to začalo blbnout, že jsem zkoušel měnit styly fora.
-
WhiteWolfSix
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od WhiteWolfSix » stř 15. dub 2009 13:15:59
Aký štýl si tam dával? Link na fórum by sa hodil...
WhiteWolfSix (WW6)
-
WhiteWolfSix
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od WhiteWolfSix » stř 15. dub 2009 17:37:07
Skontroluj súbor /includes/hooks/index.php či neobsahuje na začiatku nejaké nezmyselné znaky.
Mimochodom, chyba, ktorá sa Ti zobrazuje je pomerne častá a po jej zadaní do vyhľadávača Ti vypadne slušný zoznam príspevkov:
http://www.phpbb.cz/search.php?st=0&sk= ... y++%2Bsent++
WhiteWolfSix (WW6)
-
mikels
Příspěvek
od mikels » ned 02. srp 2009 8:11:14
Všechny Vás tu zdravím. Stala se mi nemilá věc nechtěně jsem přepsal přes ftp instalačními soubory a nyní buď musim instalovat forum. Jinak forum nespustím... Problém je že když dám instalaci tak mi to napíše toto:
Tabulky se zvolenou předponou již v databázi existují, zvolte prosím jinou. Když zvolím jinou tak příjdu o vše a fórum je úplně čisté. Prosím pomoci na tohle jsem lama
-
Senky
- Podpora

Příspěvek
od Senky » ned 02. srp 2009 9:40:14
Nahraj všetky súbory, otvor si config.php a pozri sa, či tam máš:
@define('PHPBB_INSTALLED', true);
nesmie tam byť:
// @define('PHPBB_INSTALLED', true);
🔔
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)
-
mikels
Příspěvek
od mikels » ned 02. srp 2009 9:49:55
Řekl bych, že je to OK respektive co jsem měl v PC. na serveru je prázdný a když tam zkopíruji ten z PC tak mi to vypíše toto:
Warning: require() [function.require]: Unable to access ./includes/db/mysql4.php in /home/free/ic.cz/m/mikels/root/www/common.php on line 196
Warning: require(./includes/db/mysql4.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/free/ic.cz/m/mikels/root/www/common.php on line 196
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './includes/db/mysql4.php' (include_path='/usr/share/php/smarty/libs:/usr/share/fpdf:/usr/share/php/:.') in /home/free/ic.cz/m/mikels/root/www/common.php on line 196
A když dám install tak to vypíše toto
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/install_update.php on line 86: install_update::require() [function.install-update-require]: Unable to access ./../includes/db/mysql4.php
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/install_update.php on line 86: install_update::require(./../includes/db/mysql4.php) [function.install-update-require]: failed to open stream: Success
Fatal error: install_update::require() [function.require]: Failed opening required './../includes/db/mysql4.php' (include_path='/usr/share/php/smarty/libs:/usr/share/fpdf:/usr/share/php/:.') in /home/free/ic.cz/m/mikels/root/www/install/install_update.php on line 86
Klidně někomu svěřím přístup protože jsem z toho na provaz
-
mikels
Příspěvek
od mikels » ned 02. srp 2009 11:44:45
Tak jsem se ještě hrabal v configu a pak mi to vyplivlo tuhle všeobecou chybu... Už jsem v koncích a nevím kudy kam
SQL ERROR [ mysql4 ]
Unknown column 't.template_inherits_id' in 'field list' [1054]
SQL
SELECT s.style_id, t.template_storedb, t.template_path, t.template_id, t.bbcode_bitfield, t.template_inherits_id, t.template_inherit_path, c.theme_path, c.theme_name, c.theme_storedb, c.theme_id, i.imageset_path, i.imageset_id, i.imageset_name FROM phpbb_styles s, phpbb_styles_template t, phpbb_styles_theme c, phpbb_styles_imageset i WHERE s.style_id = 28 AND t.template_id = s.template_id AND c.theme_id = s.theme_id AND i.imageset_id = s.imageset_id
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/session.php
LINE: 1577
CALL: dbal_mysql->sql_query()
FILE: install/install_update.php
LINE: 122
CALL: user->setup()
FILE: install/index.php
LINE: 405
CALL: install_update->main()
FILE: install/index.php
LINE: 282
CALL: module->load()
-
WhiteWolfSix
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od WhiteWolfSix » ned 02. srp 2009 11:54:26
Vyzerá to na zle nahranú zložku includes a celý jej obsah.
WhiteWolfSix (WW6)
-
mikels
Příspěvek
od mikels » ned 02. srp 2009 11:57:30
No jo ale co s tím??? Jestli nainstalovat nové fórum ale nevim jak pak překlopit databázi co mám uloženou na serveru ic.cz. Už nad tím sedím od včerejška....
Edit: Tak jsem smazal include a znovu ho natáhl a už to jede. Sice plno věcí na fóru chybí, ale ten základ tam je aspoň že tak díky chlapi