Přátelé / Nepřátelé
Přátelé / Nepřátelé
Nějak mi nejde do hlavy na co toto je... Může mi to prosím někdo nějak objasnit? Děkuji.. ;)
Re: Přátelé / Nepřátelé
V tuto chvíli to má dvě využití:
1) Soukromé zprávy - od nepřátel/ignorovaných nechodí, resp. přijde ale je tam upozornění, že to rovnou můžeš smazat jestli chceš. A přátelé se dají jednodušeji přidávat do příjemců pomocí seznamu vlevo u odesílání zprávy.
2) Viditelnost příspěvků - Pokud například mám tebe v nepřátelích, zobrazí se mi místo tvého příspěvků toto:
1) Soukromé zprávy - od nepřátel/ignorovaných nechodí, resp. přijde ale je tam upozornění, že to rovnou můžeš smazat jestli chceš. A přátelé se dají jednodušeji přidávat do příjemců pomocí seznamu vlevo u odesílání zprávy.
2) Viditelnost příspěvků - Pokud například mám tebe v nepřátelích, zobrazí se mi místo tvého příspěvků toto:
Tento příspěvek napsal Jericho, který je právě ve vašem seznamu ignorovaných. Pro zobrazení příspěvku klikněte zde.
-
Tomus.
Nemáte tušení kde se vypíná funkce Přátelé / Nepřátelé 
Už jsem několikrat prolezl nastavení fóra a nemužu to nikde najít, při tom vím že to tam někde je, ptože už jsem to jednou měnil.
Díky.
Už jsem několikrat prolezl nastavení fóra a nemužu to nikde najít, při tom vím že to tam někde je, ptože už jsem to jednou měnil.
Díky.
-
Tomus.
Tak si odpovim sam, vypina se to v primo modulech (Administrace/System/Moduly).