Fórum podpory - Zobrazit téma - Existují tyhle funkce pro phpbb3

Existují tyhle funkce pro phpbb3

Zde můžete diskutovat o nové verzi phpBB nebo jejím překladu.

Existují tyhle funkce pro phpbb3

Příspěvekod Scar » úte 30. zář 2008 18:49:28

Měl bych dotaz, zda-li existují pro phpbb3 tyhle modifikace:

• hodnocení příspěvků, které umožňuje určit, kolik bodů má být za příspěvek, kolik za založení tématu, aby umožňovalo mít různě důležitá fóra, například v jednom bude za založení tématu 10 bodů, v jiném 100. Aby byla možnost, aby první příspěvek(neboli založení) bylo za 100bodů, další příspěvky v topicu za 10bodů, či aby příspěvky kratší xx znaků byli za tolik a tolik bodů. Je něco funkčního
  • doporučení. Aby při registraci uživatel zadal nick, který ho doporučil a pak v administraci šlo vidět, který uživatel získal na fórum nejvíc lidí.
  • Jak nastavit, aby se pro neregistrované návštěvníky zobrazovaly názvy fór a při kliknutí na fórum i názvy témat. Ale když klikne na název tématu, tak se mu zobrazí již pouze pokyn k registraci. Neví někdo, nějak jsem nenašel, pod jakým klíčovým slovem to na fóru hledat.

Omlouvám se za možná hloupé dotazy, ale opravdu jsem v těchto třech věcech bezradný. Tak jestli se tu najde nějaká hodná dušička, tak dík moc za radu.
Hraji Seafight | gamingforum.cz - diskusní fórum o pokeru | můj blog o všem možném
Scar

Re: Existují tyhle funkce pro phpbb3

Příspěvekod Culprit » úte 30. zář 2008 19:37:03

1) Cash MOD. Nevím jak s ním autor pohnul, ale v současné době je ve fázi BETA.
3) Toto zajistíš nastavením oprávnění pro skupinu návštěvníků
2) Neviděl jsem.
1) Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent
2) Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno
3) Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám
4) Zeptám se podpory
5) Neurguji podporu
Culprit
Podpora
Podpora

Příspěvekod ameeck » úte 30. zář 2008 19:54:24

Pro doporučení použij Highway Referral Invitation MOD. Troufám si říct, že funguje dobře.

Bohužel ke třetí otázce, oprávnění takhle podrobně nesahají. Ošetřují dva případy: uživatel vidí fórum jako takové a uživatel má přístup k čtení ve fóru (smí číst témata a vidět jejich nadpisy). Na tohle se zkus ještě zeptat na phpBB.com, řešení pro to jsem zatím neviděl.
ameeck
Podpora
Podpora

Příspěvekod Scar » úte 30. zář 2008 23:38:45

Díky, ten invitation mod vypadá dost dobře;-) To přesně potřebuji.

Ještě ohledně toho cash módů, když ho nasadím až poté, co to bude final verze, přepočítá se to tak, že to uživatelům započítá všechny jejich předchozí přísěvky atd.?

Na tu viditelnost jsem se zkoušel dívat i na phpbb.com a vypadá to tak, že ta funkčnost skutečně nejde vytvořit. Což je celkem škoda:-(
Hraji Seafight | gamingforum.cz - diskusní fórum o pokeru | můj blog o všem možném
Scar

Příspěvekod Culprit » čtv 02. říj 2008 11:24:08

Cash MOD: nevím, to by ses musel zeptat autora, zda li se to přepočítá. Spíš si myslím, že nepřepočítá.

Viditelnost: Zeptej se v tématu Restricted functions 1.0.0, autor modu ti může vyhovět a přidat danou věc do modu.
1) Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent
2) Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno
3) Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám
4) Zeptám se podpory
5) Neurguji podporu
Culprit
Podpora
Podpora

Příspěvekod smix » čtv 02. říj 2008 11:28:00

Ad cash mod : Nepřepočítá ... Nabíhá to až od instalace ...
.MODy : Smixmods Feed News Center

NEPOSKYTUJI
podporu přes ICQ/email/SZ ani jiné komunikační protokoly!
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
smix

Příspěvekod Scar » pon 17. lis 2008 2:22:22

Díky za odpovědi. S tím cash modem hold musím počkat, až jej dodělají. Nasazovat betu se mi zatím moc nechce. Dík

Jinak jak jste mě odkazovali na ten mod Restrict functions, tak opravdu ta možnost tam je. Viz. viewtopic.php?p=75144#p75144
Scar

Příspěvekod Scar » sob 31. črc 2010 16:45:47

A další dotaz, existuje nějaký mod, který by přidával dodatečné informace k příspěvku? Jde mi o TAGy, které, jak známe z redakčních systému, popisovaly třeba první příspěvek v tematu a zároven by pak šlo na úvodní stránku zakomponovat něco jako tag cloud, respektive populární mračno tagů.

Nevíte o něčem?
Scar

Zpět na phpBB3 Diskuse